PametnoKladjenje
Analize
Škoti u problemu, opasna kvota na Seltik

Juče je Crvena Zvezda odlično odigrala i priredila vrlo zanimljivu i dobru utakmicu, što je, priznaćete, dosta retko na ovom podneblju. Retko smo viđali utakmice dopadljive oku, a sinoćna utakmica je bila prava poslastica. Strepnja, emocije, slavlje…Nažalost, nije bilo privedeno…

Juče je Crvena Zvezda odlično odigrala i priredila vrlo zanimljivu i dobru utakmicu, što je, priznaćete, dosta retko na ovom podneblju. Retko smo viđali utakmice dopadljive oku, a sinoćna utakmica je bila prava poslastica. Strepnja, emocije, slavlje…Nažalost, nije bilo privedeno kraju kako smo se nadali, ali i 2-2 je odličan rezultat.

Danas se igra još utakmica kvalifikacija, a jedna od najinteresantnijih se igra u Kazahstanu, gde Astana dočekuje Seltik. Verovatno se primetili ogromnu i malo nerealnu kvotu na goste iz Škotske…Čemu tolika kvota? Pre svega, Seltik ima jedan veliki problem večeras, nemaju oba centralna beka, Bojata i Svjatčenko su povređeni. Da stvar bude gora, mlađani Ajer koji je sada stigao da bude njihova zamena – takođe se povredio.

Astana ima dosta stranaca, u dobroj su formi, grade novi stadion od 30 000 mesta…Generalno, stabilan klub gde igra dosta naših internacionalaca, Ančić iz Bosne, Erić Nenad na golu, Nemanja Maksimović, naš mladi internacionalac, Henao iz Kolumbije, Đorđe Despotović i Patrik Tumasi iz Gane.

Pa opet, ovo je Seltik. Za razliku od Astane, imaju iskustva u ovom takmičenju, nisu u spektakularnoj formi jer prvenstvo još uvek nije počelo, dok ga Astana uveliko igra. I trener Seltika i bivša zvezda kluba Kris Saton skidaju presiju sa igrača izjavama da je stvarno katastrofa kako nemaju sreće sa povredama, da će nerešen ishod biti odličan rezultat, samo da se odbrana drži i sl… Iskreno, ne verujemo da igrači Seltika koji su barem za klasu bolji od igrača Astane idu u Kazahstan da odigraju kukavički. Ok, nemaju centralne bekove, ali sigurno u timu postoji par igrača odbrane koji mogu da ih zamene, a sem toga, neka napad i sredina radi svoj posao koji bi trebalo da rade kada su za klasu bolji, pa odbrana neće ni imati previše posla.

Ne verujemo da će Seltik izgubiti, stvarno. DRAW NO BET na Škote odlično plaća, čak 2,30, tako da je to odlična opcija. Moguće da neće pobediti, mada nam je prirodno izvesnija pobeda Seltika nego Astane, tako da ne bi trebalo da bude gubitaka.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *