PametnoKladjenje
Flash vesti
Zenski fudbal – Definitivno najlepše

Zenski fudbal postaje sve popularniji, a mi smo prvi koji su vam ga predstavili. Definitivno odilčan za profit, verovatno jer u zenski fudbal još uvek nije ušao veliki novac. Ko je stalno sa nama na PK, zna da su “ženke” jedno…

Zenski fudbal postaje sve popularniji, a mi smo prvi koji su vam ga predstavili. Definitivno odilčan za profit, verovatno jer u zenski fudbal još uvek nije ušao veliki novac. Ko je stalno sa nama na PK, zna da su “ženke” jedno od velikih otkrovenja, pa nećemo puno ni dužiti.

Zenski fudbal na PK

Pogledajmo šta je bilo do sada od ženskog fudbala:

IDEMO ŽENE! KVOTA 2,00!

Opet Žene! Kvota 1,60!

Još žena! 2 utakmice!

Dabl za danas

Ženke u napadu na titulu! Kvota 1,70!

Prve vesti – Prave lisice igraju danas!

Idemo dame! Odličan dabl za danas!

Kao što možemo videti, zenski fudbal je jako isplativ. Napisaćemo poseban tekst da vas malo uvede u zenski fudbal, pošto na ovim prostorima definitivno nije mnogo popularan, a to je velika šteta.

Na primer, francuski ženski fudbal je jako razvijen, a definitivno ćemo ove sezone navijati za Lion čiji napad predvodi Luisa Nesib!

zenski fudbal-Luisa Nesib

Luisa Nesib

Iako ne sumnjamo da među vama ima dosta patriota, sigurni smo da ćete pomno pratiti našu (a i vašu) Houp Solo, koja brani za USA repku i već je postala maskota ženskog fubala na PK. Da amerikanke nemaju samo opasnu devojku među stativama, već i u napadu, pobrinula se Sidni Leru koja igra za NY Fleš i definitivno je u Njujorku popularnija od Davida Vilje!

Sidni Laru

Sidni Laru

Devojke iz Rozengaarda ste već upoznali dosta puta. Pored toga što apsolutno terorišu svoje protivnice u Švedskoj, one terorišu i u Ligi Šampiona. Šveđani dosta pažnje polažu na ženski fudbal, pa otuda i kvalitet.

Nama je najbitnije da su one uspešne, a uskoro ćemo napraviti i posebnu stranicu posvećenu samo lepšem delu sveta fudbala, gde će se pratiti lige, forma, transferi, povrede i suspenzije isključivo u ženskom fudbalu. Nekada kvote nisu baš najsjajnije, ali je zato procenat pogodaka fantastičan.

Uskoro stižu i prve vesti za danas!

Tag

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *