PametnoKladjenje
Premium info
Spec Info: Lions – Geylang

Vrlo interesantna utakmica u Singapuru.

Garena Young Lions vs Geylang International

Veoma interesantna utakmica iz Singapurske lige, gde Mladi Lavovi dočekuju Gejlang. Zašto interesantna, pa, u Singapuru klubovi imaju posebne odnose, i specifične kratkoročne ugovore. Na primer, Young Lions je u stvari filijala Geylang-a. Na primer, situacija je ista kao kada bi u našoj Superligi Partizan gostovao Teleoptiku.

Čak desetorica igrača su iz Lajonsa napredovali u Geylang u protekle dve sezone, a čak osmorica u odnosu na prošlu: Syazwan Buhari, Faritz Hameed, Muhammad Al Qaasimy, Dhukhilan s/o Jeevamani, Gabriel Quak, Safirul Sulaiman,  Stanely Ng and Sahil Suhaimi.

Takođe, za Geylang će danas moći da igra i njihov kapiten posle dve utakmice suspenzije, dok će Mladi Lavovi imati problema sa povredama neće im igrati najbolji igrač Ali, dok će još faliti i Khairul Amri, srednjak Joshua Pereira and bek Zakir Samsudin.

Naš savet je da ovde igrate dvojku, a za one hrabrije možemo reći i da očekujemo golove jer su njihove protekle utakmice bile prilično bogate golovima i neće biti čudno ako ovde dođe i pobeda gostiju sa hendikepom.

Utakmica se igra u 12:30.

Tag

Related Posts