PametnoKladjenje
Prognoze
Vruće danas, dobre kvote, a nadamo se i predlozi

Evo i prvih predloga za danas.

Predlozi za danas su gotovi i rešili smo da ne rizikujemo mnogo, posle dosta analiziranja, deluje nam da smo odabrali tri dosta sigurne utakmice. Da bismo bili u profitu moraju da prođu bar dve.

Šta su predlozi?

Prva je naravno, zaostala utakmica od prošle nedelje, naši znanci Gljivice. Prošle nedelje u gostima nisu uspeli, kada nisu doneli profit ali ni gubitak jer smo odigrali Draw No bet, ali verujemo da danas hoće. Za to ima više razloga. Kao prvo, mnogo im treba jer su na drugom mestu, bili su na prvom čak 198 dana do pre dve nedelje i žele da se vrate tamo. Protivnik im je dosta slab, ima takođe i par bitnih izostanaka, a ne smemo zaboraviti ni formu Gljivica kod kuće.

gljivice

Kvota na Gljivice je čak 2,10 i stvarno verujemo da je ovde vredno igrati na pobedu domaćina. Kao što vidite, Gljivice su i najbolji domaćin u ligi i stvarno verujemo da će to potvrditi i večeras.

gljivice2

Drugi meč je iz Škotske, moramo priznati da su nam Mare i Oktopod sugerisali na njega, gde Elgin dočekuje Stirling. Eldžin je ubedljivo najbolji domaćin u Ligi, ima utakmicu manje od Ist Fajfa koji je prvi, barem do večeras jer će na tom mestu biti Elgin ukoliko pobedi. Kvota je odlična, čak 1,85 do 1,90 i verujemo da je i ovde dosta dobar i prihvatljiv rizik odigrati čistog keca, naročito uzevši u obzir povrede i suspenzije:

Eldžin je skroz kompletan i nema izostanaka, dok je Stirling u problemu, faliće im par igrača: Aurelien Mazel (20/0 d), Lewis McLear (6/2 m)(neizvesni), Scott Buist (5/0 d), Kevin McKinlay (16/1 d), Ross Smith (20/2 d), Craig Comrie (14/0 m).

Treći meč je iz Engleskog Čempionšipa, gde Kardif dočekuje Lids sa velikom željom da se vrati u Premijer. Oba tima imaju par izostanaka:

Cardiff City: Fabio da Silva (22/1 d, neizvestan), Lee Peltier (31/0 d), Ben Turner (0/0 d)

Leeds United: Chris Wood (25/8 f, najbolji strelac), Scott Wootton (22/0 d), Liam Cooper (31/1 d), Souleymane Doukara (20/2 f)(svi neizvesni), Lewie Coyle (5/0 d)

Lidsu će verovatno večeras faliti najbolji strelac, ali i pored toga Kardif je dosta bolji tim i ima mnogo veću motivaciju za ovaj meč, a kvota je odlična, čak 1.80.

Ne propustite da pratite kako će ići Maretu koji od danas demonstrira svoju novu strategiju – Maretignale.

 

Tag

Related Posts