PametnoKladjenje
Prognoze
Vrelo, Vrelo, Vrelo!

Vrele informacije sa mečeva u SFRJ. Proleteri, ujedinite se!

Par vrelih informacija iz SFRJ liga. Kvote su više nego dobre.

Prilično sigurna informacija tiče se BIH lige, gde Vitez dočekuje Velež. Prvi nam je na to ukazao jedan korisnik porukom, citiramo:

“Pozz danas se igra utakmica prvog kola proljetnog djela BH lige Vitez -Velez . Velez je u strasnim financijskim problemima , svi igraci koji ista vrijede su napustili klub . Klub je doveo 8 igraca iz kantonalne lige da skupe igrace da mogu odigrati preostali dio prvenstva .Sigurna pobjeda Viteza kvota 1,55”.

Proverili smo, to je istina i kvota na domaćina već ubrzano pada. Pobeda domaćina se čini prilično sigurna, ali je kvota prilično mala, pa 1-1 možda nije loše za 2,10.

Drugi meč se tiče naše lige:

Svi očekuju pobedu Novog Pazara, kvota pada, mada ne verujemo da je to zbog prevelikih uloga. Kvota na Borac koji je realno duplo bolji tim je sada čak 6,50. Imamo informaciju iz prve ruke da ova utakmica nije nameštena, ili bar naš prijatelj ne zna ništa o tome, ali zna sigurno da su igrači Borca dobili duplo veće premije za pobedu na ovom meč-u. Utakmica sama po sebi zbog ogromnog pada kvote na Novi Pazar deluje sumnjivo, a kvota na DRAW NO BET, tj. Winer u Mocartu, je čak 3,95. Mi ćemo odigrati na Borac DRAW NO BET, odlična je kvota.

Opet još jedan meč iz naše lige:

Radnik iz Surdulice protiv Čukaričkog. Ovo je najmanje sigurna informacija, ali neke informacije koje smo dobili ipak ukazuju na pobedu domaćina za 3,10. Mi opet nećemo siliti keca, ali ćemo odigrati DRAW NO BET na Radnik za odličnu kvotu 2,10.

Sad, ne preterujte sa ulozima. I sami vidite o kojim utakmicama se radi, a i iz kojih su liga. Mi smo vam preneli odabrane informacije koje smo dobili i na našem Fejsbuk pejdžu obavezno recite šta mislite o tome.

Tag

Related Posts