PametnoKladjenje
Analize
Viljareal RASHODOVAN! Brazilci dižu Ludogorec!

Posle odlične sezone Viljareal je početak ove dočekao – KATASTROFALNO! Verovali ili ne, u poslednjih 6 pripremnih utakmica postigli su samo 3 gola! Epilog, nijedna pobeda u regularnom toku meča, a poslednje 3 su izgubili. Pa šta se dešava? Pa,…

Posle odlične sezone Viljareal je početak ove dočekao – KATASTROFALNO! Verovali ili ne, u poslednjih 6 pripremnih utakmica postigli su samo 3 gola! Epilog, nijedna pobeda u regularnom toku meča, a poslednje 3 su izgubili. Pa šta se dešava? Pa, ono najgore, bukvalno su desetkovani povredama i to pred sam početak sezone i najbitnijih kvalifikacija.

Za Viljareal večeras neće igrati najbolji strelac Bakambu, zatim drugi najbolji strelac i igrač Roberto Soldado, kreator igre Dos Santos, a odbrana je u još gorem stanju od napada. Bonera, Ruiz i Košta ne mogu da igraju, a čak ni novo pojačanje Čerišev ne može da istrči na teren. Još jedna akvizicija od ovog leta, Sansone, takođe ne može da pomogne timu večeras.

Da stvar bude gora, klub su napustili i Areola (Golman 32/0), Baili (D 25/0) i Suarez (M 33/4), tako da će stvarno biti enigma ko će igrati za Viljareal večeras. Kompletna odbrana im fali, sva četvorica igrača koja su igrala prošle sezone uključujući i golmana (Areola, Baili, Bonera, Ruiz i Košta). Kreatori takođe, Suarez i Dos Santos su bili kreativne vođe tima, dok im takođe fali i kompletan napad (Soldado i Bakambu).

A Monako? Posle odlične igre protiv Fenera u prošlom kolu, za Monako neće moći da igraju Falkao i Vagner Lav, dok su povređeni i Sidibe, Ečijile i Lotin.

Sve u svemu, večeras su napadi prilično “osakaćeni”, a sve oči će biti uprte u Germana iz Monaka, koji će morati sam da dokaže da je najbolji napadač u timu.

Da zaključimo, Monako je daleko od nekog sigurnog tima, ali su pokazali karakter protiv Fenera koji su eleminisali rezultatom 4-3, a prvu utakmicu su izgubili, mada nisu bili lošiji. Ono što je definitivno sigurno – ne igrajte na Viljareal, on večeras neće imati ni “V” od Viljareala iz prošle sezone. Kvota na Monako Draw No Bet je odlična, čak 3.00!!!

Ludogorec smo (nažalost) svi imali priliku da vidimo protiv Zvezde, borila se Zvezda, ali svako ko je gledao utakmicu u Beogradu je mogao da vidi da Zvezda neće proći “bugare”. Brazilci u Ludogorecu su mnogo brži, spretniji, a o količini duplih pasova u odnosu na Zvezdu je glupo i pričati. Kvota na Ludogorec je odlična, igraju kod kuće, a Plzenj prosto nije tim koji bi im se mogao suprotstaviti. Kvota je odličnih 2,30.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *