PametnoKladjenje
Analize
Vesti za danas!

12:30 – 8 utakmica u nizu 3+ Super Lig, Turkey Besiktas vs Osmanlispor – su odigrali 8 utakmica u nizu 3+ 12:25 – 8 od 9 utakmica igrali 0-2 MOLDOVA: Divizia Nationala Zimbru vs Dacia – 8 od 9 utakmica igrali 0-2…

12:30 – 8 utakmica u nizu 3+

Super Lig, Turkey

Besiktas vs Osmanlispor – su odigrali 8 utakmica u nizu 3+

12:25 – 8 od 9 utakmica igrali 0-2

MOLDOVA: Divizia Nationala

Zimbru vs Dacia – 8 od 9 utakmica igrali 0-2

8:45 Ženke u napadu na titulu

I danas ženski fudbal, pogledajte ovde!

8:11 Palermo dobija Veronu! Odnosno, Verona pušta Palermo! Ovaj…Value Bet!

Svi znamo današnju priču o Palermu i Veroni, da će ih danas Verona pustiti da ne bi izgubili 15 miliona evra od “padobran” paketa. Naravno, to je verovatno tačno, samo dementni i retardirani ljudi bi ovu utakmicu igrali da pobede (i time ostanu bez ogromnog novca za Italiju, a svakako ispadaju).

Padobran paket je, za one koji ne znaju, novčani paket spasa za timove koji iz prve ispadnu u drugu ligu. Problem je način raspodele, jer nije jednak za sve. Što si više u Seriji A, dobićeš više novca, plus bonus ako se odmah vratiš u Seriju A. Pa, gde je problem? Pa u tome što je Palermo od Verone duže u Seriji A, a Verona je već ispala. Ukoliko Verona dobije Palermo ili odigra nerešeno onda će ispasti i Palermo koji će im u tom slučaju uzeti pola novca iz Padobran paketa jer su za Palermo i Veronu kriterijumi isti. U ovom slučaju, da Palermo ostane, a Verona ispadne, Verona dobija najveći deo kolača od 60 miliona evra, jer ga deli sa Karpijem i Frosinoneom.

Ovde realno neće doći kec samo u slučaju da kladionice daju Veroni više novca (za sponzorstva, naravno 😉 ) nego što bi im dao savez.

Sad, pošto je pobeda Palerma toliko užasno izvesna i kvota je malena. Zato, ne igrajte keca na 1,20. Igrajte X! Ali kakav X? Pa X sa hendikepom na Palermo. Tj. to je igra običnog hendikepa od -1 na Palermo, samo što se vi ne kladite na Palermo (tu bi vam kvota bila oko 1,65) nego na X gde je kvota neverovatnih 4,20. Vi se onda bukvalno kladite da će ovu utakmicu dobiti Palermo sa jednim golom razlike za neverovatnu kvotu od 4,20! To je pre svega dosta izvesno, naravno, ništa nije sigurno. Ali verovatno je da će Palermo ovu utakmicu dobiti, ali obzirom da će “verovatno” biti i nameštaljka, jedan gol razlike je vrlo realan, a kvota odlična, tj. prava Value Bet.

To je prava Value Bet, kao i juče za PSŽ 1&2+, ona je Maretova ideja, samo je objavljujemo odmah ovde, juče se Mare kasno vratio pa se samo dopisivao sa vama na Fejsbuk stranici. Od sada će i on biti više nego aktivan, kao što vidite, nedostajao nam je.

Mala napomena koju bi trebalo uzeti u obzir: Ukoliko Karpi ne dobije Udine u gostima, Palermo ne mora da pobedi i vrlo je moguće da će odigrati za kladionice. Znači, ukoliko Palermo bude vodio u drugom poluvremenu, a Karpi ubedljivo gubio…ne verujemo da će Palermo “izdržati” do kraja, ne bi ličilo na “italijane”.

P.S. Pitali ste da li će biti ženskog fudbala danas. Naravno, biće objavljen u toku dana.

8:05 Ne propustite odličnu analizu na sajtu

Gosti bez celog tima!

8:00 Dabl za danas!

Dabl za danas

Related Posts

1 Comment

  1. george0

    Je li uredu upalceno h-1 x molim vas recite da nisam mozda pogresio

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *