PametnoKladjenje
Flash vesti
Vesti iz sveta

Evo malo fudbalskih zanimljivosti za danas. Prva utakmica je u Peruu, gde igraju dva prilično loša tima, Comerciantes Unidos dočekuje Defensor La Bocana. Oba tima su sada ušla u prvu ligu, a zanimljivost je da domaćini igraju na 2700m nadmorske visine, dok…

Evo malo fudbalskih zanimljivosti za danas.

Prva utakmica je u Peruu, gde igraju dva prilično loša tima, Comerciantes Unidos dočekuje Defensor La Bocana. Oba tima su sada ušla u prvu ligu, a zanimljivost je da domaćini igraju na 2700m nadmorske visine, dok gosti dolaze sa mora. Oba tima su, kao što smo rekli, prilično slaba, imaju samo po jednu pobedu, ali domaćin bi trebalo da iskoristi veliku prednost domaćeg terena. Ne očekujte lepršavu utakmicu jer su oba tima katastrofalno neefikasna, a zanimljivo je da gosti moraju na ovo gostovanje autobusom i 6-7 sati jer domaćin nema aerodrom. Sekura, grad gostujućeg tima je nekih 300 kilometara od Kutervoa, pa će to biti dugačak i težak put po planinama. Kvota na domaćina je već dosta pala od jutros, ali ovu utakmicu treba uzeti sa rezervom iz prostog razloga što su oba tima prilično slaba i tek sada su ušla u prvu ligu. Opet, domaćin ako želi da ostane, mora da dobija ovakve mečeve.

Drugi meč od interesa je definitivno Bolivar – Boka u Kupu Libertadores, gde Boka putuje u Boliviju. Po nama, prilično nerealna kvota na goste, čak 5,25, protiv tima koji je definitivno dobar, ali u Bolivijskoj ligi. Ok, Boka ne blista previše u domaćem prvenstvu gde su odigrali tek 6 kola i nalaze se na šestom mestu, a za njima je derbi sa Riverom koji je završen nerešenim rezultatom.

Boka na ovaj meč putuje bez Moline (3/0 d), Osvalda (2/0 f), Cristiana Pavóna (1/0 f), Perucija (1/0 d), ali su jedino Osvaldo i Peruci tu neki problem. Poređenja radi, Bolivar ima tržišnu vrednost od 5,35 miliona, dok Boka vredi 82,5, samo je Tevez 15 miliona. Prosto nije realno da kvota na goste predvođene Tevezom bude 5,25, a Viner (Draw No Bet) čak 3,60! Svakako kvota vredna rizika jer ne verujemo da će Boka ovaj meč izgubiti. Boka ima tvrdu ekipu, oba prethodna meča u Kupu Libertadores je odigrala 0-0, pobeda im svakako treba, a nije ih lako pobediti, ove sezone su primili samo 3 gola, tako da Bolivar jednostavno ne može biti izraziti favorit u ovoj utakmici.

Tag

Related Posts