PametnoKladjenje
Flash vesti
Vesti iz minuta u minut!

14:44 Brazilski trener najavio gostovanje u Kupu bez cele prve postave Meč od 2:30 noćas. Dom Bosko v Atletiko PR. Kvota na domaćina je čak 10, dok je Draw No Bet čak 8. Svakako vredi rizika, ako je verovati treneru…

14:44 Brazilski trener najavio gostovanje u Kupu bez cele prve postave

Meč od 2:30 noćas. Dom Bosko v Atletiko PR. Kvota na domaćina je čak 10, dok je Draw No Bet čak 8. Svakako vredi rizika, ako je verovati treneru gostiju koji je izjavio da će na ovaj meč bez cele prve postave.

12:55 Toronto večeras bez Valansiunasa

Toronto večeras bez Valansiunasa koji je bio dosta dobar u plejofu sa 15 poena po utakmici, dok će Majami biti Bez Vajtsajda i Boša.

12:45 Sunovrat kvote na Slovačko protiv Sigme

Kvota na Slovačko se sunovratila za samo sat vremena. sa 2,8 na 1,70. Slovačko se danas oprašta od svog trenera, stadion će biti pun, a igrači su izjavili da će se oprostiti dostojanstveno i da ih ne zanima koliko bodovi trebaju protivniku. Stadion je rasprodat na oproštaju od Libora Doskema i trenera Habaneca.

11:35 Ibra juri rekord!

Velika utakmica večeras za PSŽ! Već su postavili rekord po broju poena u Francuskoj Ligi 1 u prošlom kolu, večeras sigurno žele da ga potvrde i povećaju da im imena ostala upisana zauvek. I trener Blan je izjavio da imaju odličnu šansu da u poslednja dva gola postave rekord koji će biti praktično nedostižan. Pored toga, PSŽ igra večeras i za Ibru (kao i uvek). I Ibrahimović naravno želi svoje ime upisano u anale francuskog fudbala kao najbolji strelac svih vremena tokom jedne sezone. Za sada taj rekord drži Karlos Bjanki koji je sezone 1977.-1978. postigao 37 golova. Gorostasni Šveđanin je postigao 35, a svi znamo Ibrinu sujetu. Taj čovek će uraditi apsolutno sve da postigne još tri gola u preostala dva meča. Tako, sigurno nije loša igra igrati na Ibru, pretpostavljamo da će ceo tim “raditi” za njega na preostale dve utakmice. Kvota je čak 1,75!!!

Related Posts

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *