Popodnevan utakmica koja je mnogima privukla pažnju koji su pročitali naš članak o bitnim izostancima koji smo jutros objavili.

Duel dve ekipe koje se prilično “raspadaju”, odnosno ekipe koje se nalaze na 13 i 15 mestu. Domaćin ovog meča, od 2008 godine nije pobedio današnjeg protvnika, a na poslednje 4 utakmice su doživeli čak 3 poraza.

Da li će danas ta ružna tradicija po domaćina da se prekine, ostaje nam uskoro da vidimo. Meč počinje u 16:15, interesantan je prvenstveno zbog velikog broja izostanaka kod gostujuće ekipe.

Domaća ekipa ima nekoliko povređenih igrača, a to su bitan igrač sredine terena González Martínez (11/0 m), bitan igrač iz napada, mada je postigao samo 2 gola na 12 utakmica Vitti (12/2 f), i manje bitni Sissoko (4/0 d), Papadopoulos (3/0 m)

Sa druge strane, gostujuća ekipa ima mnogo gore stanje u klubu trenutno sa raspoloživim igračima, pogledajte ispod na koga neće moći da računaju.

Potouridis (6/0 d), Jovanović (11/0 d)(obojica su napustili klub), najbolji strelac ekipe im je suspendovan Nazlidis (14/7 m), Milic (f, novi igrač), Avraam (11/2 m), Lampropoulos (6/0 f), Masouras (0/0 m), Koutsianikoulis (5/0 m)

Šta vi mislite da može da se dogodi na ovom meču?