PametnoKladjenje
Prognoze
Vels vs Izrael

PK misli da će Vels dati sve od sebe da u ovom meču da svoj maksimum i da završi posao dva kola pre kraja i osigura prolaz u Euro 2016, kako bi mogli bez tenzije da odigraju poslednja dva meča.…

Vels vs Izrael
 • Nakon pobede u gostima nad Kiprom u petak, Vels je na samo korak od sigurne kvalifikacije na Euro 2016. Potrebno im je samo još tri boda da osiguraju prolaz. Ostalo je još tri utakmice da se odigra. Velsu je ovo prva meč lopta da završi posao oko kvalifikacija i to kod kuće protiv Izraela.

  Nema sumnje da je Gareth Bale junak reprezentacije Velsa, nakon što je postigao gol u gostima protiv Kipra. Sad im samo treba pobeda protiv Izraela pred svojim navijačima i da završe do sada dobro odrađen posao.

  Takođe Izrael koji je trećeplasiran itekako ima za šta da igra u ovom meču, ali verujemo da je Vels sposoban da posao završi već u ovom meču.

  Vels u ovim kvalifikacijama nije izgubio ni jednu utakmicu, od 7 odigranih mečeva ima pet pobeda i dva remija. NJigova jedina slabost jeste ne efikasnost, na ovih sedam mečeva su postigi samo 9 golova, ali su sa druge strane primili samo 2.

  Ako neki igrač može da prevagne u ovom meču onda je to definitivno Gareth Bale. Igrač Real Madrida je jedan od najboljih stralaca, zajedno sa Edin Dzekom.

  Bale je postigao gol u svakoj od prethodnih četiri utakmice, i definitivno je kandidat da postigne pogodak i u ovom meču. U prethodnom meču protiv Izraela od 3:1, Bale jo postigao dva gola.

  Reprezentacija Izraela, ne može da se pohvali svojom odbranom, pošto je primila 9 golova, a na poslednjih pet utakmica na tri nije uspela da sačuva svoju mrežu.

  Izrael takođe juri pobedu na ovom meču kako bi održala razliku od 2 boda zaostatka u odnosu na Belgiju. Nakon pobede od 4:0 nad Andorom prošlog petka Izrael ima dobre šanse da stigne Belgiju na drugom mestu.

  Forma Velsa u dosadašnjim utakmicama:

  03.09.15 EUR Cyprus Wales 0 : 1
  12.06.15 EUR Wales Belgium 1 : 0
  28.03.15 EUR Israel Wales 0 : 3
  16.11.14 EUR Belgium Wales 0 : 0
  13.10.14 EUR Wales Cyprus 2 : 1

  Forma Izraela u dosadašnjim utakmicama:

  03.09.15 EUR Israel Andorra 4 : 0
  12.06.15 EUR Bosnia Israel 3 : 1
  31.03.15 EUR Israel Belgium 0 : 1
  28.03.15 EUR Israel Wales 0 : 3
  16.11.14 EUR Israel Bosnia 3 : 0


  PK misli da će Vels dati sve od sebe da u ovom meču da svoj maksimum i da završi posao dva kola pre kraja i osigura prolaz u Euro 2016, kako bi mogli bez tenzije da odigraju poslednja dva meča. Izrael jeste dobra ekipa, ali mislimo da Vels neće propustiti priliku da završi posao pred svojim navijačima.

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *