PametnoKladjenje
Analize
Veliki pad kvote na Kobe

Šamrok je juče mnogo razočarao, čekao se gol domaćina, ali nisu uspeli da ga postignu protiv ojađene odbrane gostiju. Do sada, Irci su bili jako nezahvalni kada su u pitanju javne opklade. Skoro svaki put kada bi se neki meč…

Šamrok je juče mnogo razočarao, čekao se gol domaćina, ali nisu uspeli da ga postignu protiv ojađene odbrane gostiju. Do sada, Irci su bili jako nezahvalni kada su u pitanju javne opklade. Skoro svaki put kada bi se neki meč Irske lige igrao više nego inače, rezultat bi došao suprotno očekivanjima. Mala liga, mali stadioni, male plate…

Danas nema puno izbora, mada upada u oči utakmica između Kobea i Urave u Japanskom kupu. Kvota na domaćina pala je sa 3,75 na 2,80, a deluje da će padati još. Svakako dobra kvota, barem da se odigra hendikep na domaćina. Kako stvari stoje, po sastavima će i jedni i drugi biti oslabljeni (Urava malo više), naročito u odbranama:

Vissel Kobe: Kunie Kitamoto (14/1 d), Seigo Kobayashi (20/1 m), Yudai Tanaka (9/0 d), So Fujitani (0/0 d), Kim Seung Gyu (27/0 Prvi Golman)

Urawa Red Diamonds: Tadaaki Hirakawa (0/0 m), Tomoaki Makino (24/3 d), Wataru Endo (22/0 d), Yosuke Kashiwagi (27/4 m), Shusaku Nishikawa (27/0 Prvi Golman)

(izvor: injuriesandsuspensions.com)

Utakmica se igra u 12h, pa ćemo probati da saznamo još nešto u vezi tog meča.

Update:

Za sada, kako saznajemo, Makino koji neće igrati za Uravu je veliki hendikep, dok je veliko iznenađenje da su napadači Koroki i Li na klupi. Kobe je prošle nedelje dobio Uravu u Ligi, a gostima ovaj kup izgleda nije mnogo bitan. Koroki je najbolji igrač kluba, a on i Li su odigrali svaku utakmicu do sada u prvenstvu (17 i 16).

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *