PametnoKladjenje
Flash vesti
Velika imena koja propuštaju EURO!

Na svakom prvenstvu uvek ima par vrlo bitnih izostanaka, pa da pogledamo koga od velikih imena nećemo gledati na predstojećem. Dani Karvahal se povredio u finalu Lige Šampiona, pa otuda i suze u toku utakmice protiv Atletika. Belgija će biti…

Na svakom prvenstvu uvek ima par vrlo bitnih izostanaka, pa da pogledamo koga od velikih imena nećemo gledati na predstojećem.

Dani Karvahal se povredio u finalu Lige Šampiona, pa otuda i suze u toku utakmice protiv Atletika. Belgija će biti bez Kompanija, a Vilmots neće moći da računa ni na Bojatu.

Domaćini će biti bez Kurta Zume i Rafaela Varana koji se povredio trening pred finale LŠ, tako da će Francuskoj odbrana sigurno biti znatno slabija.

Englezi će biti slabiji za Volkota i Velbeka, ali u napadu imaju preveliki izbor pa se neće osetiti. Španci suvereni na sredini, kao i uvek, ove godine će biti bez Mate i Santija Kazorle. Italijani će igrati bez Veratija koji je duže povređen i bez nacionalnog heroja sa prošlog prvenstva – Marija Balotelija. Takođe, ni Pirlo nije pozvan u repku.

Selektor Francuske je Karima Benzemu okarkterisao kao igrača koji bi kvario atmosferu u timu, tako da je napadač Reala izostavljen sa spiska.

Del Boske je rekao da ga Dijego Košta iritira. Većina navijača, a i obožavaoci fudbala se slažu sa time, pa ni on neće igrati za “Špansku Furiju”.

Švajcarci će biti bez standarnog golmana Dijega Benalja, koji se povukao iz reprezentacije.

Lam se nije predomislio, ostaće u penziji, tako da će Nemačka morati bez ovog fantastičnog igrača, a njegov saigrač Riberi je takođe potvrdio da će ostati u penziji.

Rusi će morati bez Džagoeva i Žirkova, tako da će im sigurno biti dosta teže.

Danci će biti lišeni usluga odličnog Eriksena, koji je ove godine odlično igrao za Totenhem. Lev se odrekao još jednog odličnog igrača, Rojsa, kojem je baš za njegov rođendan saopštio da nije zadovoljan njegovom formom i da neće igrati za Nemačku.

Related Posts

1 Comment

  1. InsaneHobo

    Rojs je povređen…. I niste spomenuli da se i Lombarts povredio.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *