Poštovani korisnici portala, obaveštavamo vas da se već duže vreme borimo sa tim da se naše informacije ne zloupotrebljavaju na drugim sajtovima i fejsbuk stranama, ali bez uspeha. Tako da smo prinuđeni da veliki deo informacija na sajtu zaključamo i obezbedimo da ih vide samo korisnici koji prepoznaju naš rad i trud i shvataju da simboličnih 4,00€ ili 490,00 rsd mesečno je simbolična cena za informacije koje postavljamo svakodnevno. Na taj način mi prikupljamo sredstva za održavanje sajta, nabavljanje informacija kao i plaćanje ljudi koji rade na istom.

Bez obzira na naše analize i predloge, korisnici ovog sajta odlično koriste informacije o povredama i suspnezija, H2H statistici, Činjenicama dana i slično, pa želimo da te informacije budu dostupne samo ljudima koji prepoznaju kvalitet i poštuju naš rad.

Od sutra možete očekivati da će veliki deo sadržaja sajta biti zaključan i da će biti dostupan članovima portala. Svi predlozi korisnika će biti dostupni svima, dok će činjenice dana, povred i h2h biti zaključan, naravno kao i naše analize.

Pridružite nam se i uštedite svoje dragoceno vreme sa već sažvakanim informacijam koje postavljamo za vas.

Hvala na razmevanju,

Tim Pametno Klađenje