PametnoKladjenje
Flash vesti
Važno obaveštenje!

Poštovani korisnici želimo da vas obavestimo da je od danas ažuriran softver za automatsko paljenje članarina putem sms-a. Od danas će sistem automatski upaliti vašu nedeljnu članarinu putem sms-a, tako da više neće biti čekanja aktivacije. VAŽNA NAPOMENA: Jako je…

Poštovani korisnici želimo da vas obavestimo da je od danas ažuriran softver za automatsko paljenje članarina putem sms-a. Od danas će sistem automatski upaliti vašu nedeljnu članarinu putem sms-a, tako da više neće biti čekanja aktivacije.

VAŽNA NAPOMENA:

Jako je bitno da pre nego što izvršite uplatu putem sms-a, na svom profilu unesete broj telefona kako bi vas sistem pronašao i aktivirao članarinu. Na svoj profil možete da odete preko sledećeg linka:

MOJ PROFIL

Jako je bitno i da sačekate da vam nedeljna članarina istekne, pa tek onda uplatite novu sms članarinu!

Prilikom slanja sms poruke, kao povratnu informaciju dobićete šifru od provajdera, koju morate da unesete na sledećem linku:

Uplata članarine putem sms-a

Nakon toga ukoliko je sve urađeno sa vaše strane kako treba, dobićete na istoj strani obaveštenje da vam je Članarina produžena, kao i za koje korisničko ime je članarina produžena.

Ukoliko ne dobijete povratnu informaciju tog sadržaja, javite nam se na našoj Facebook stanici.


Kako bismo obavestili sve korisnike, krenućemo od samog početka. Kao što većena vas već zna, postoji više različith načina da se uplati mesečna članarina.

Za koirsike iz Srbije, najbolji je način uplata putem priznanice u pošti.

Uplatnica-za-clanarinu-Punter

Za sve korisnike ostalih država (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, kao i korisnike iz inostranstva), postoji veliki broj mogućnosti za uplatu. Pored Nettelera, Skrilla i PayPala (clanarina@pametnokladjenje.com), moguće je izvršiti i uplatu putem sms-a.

Kompletno uputstvo za plaćanje članarine možete pogledati ovde.

Pre nego što izvršite uplatu neophodno je da se registrujete na sajtu!

To možete učiniti ovde.

Za sve nejasnoće i pitanja možete nam se obratiti na našoj Facebook stranici.

Srdačan pozdrav,

Pametno Kladjenje

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *