PametnoKladjenje
Flash vesti
Važno obaveštenje, obavezno pročiitajte!

Važno obaveštenje, obavezno pročiitajte!

Poštovani korisnici, kao što smo već dosta puta spomenuli, udružili smo se sa portalom SportMining. Dogovoreno je da imamo identične portale sa istim sadržajem, ali da PametnoKladjenje bude za naše govorno područije, dok će SportMining biti samo za strance.

Posle dosta pregovora oko gomile detalja, konačno smo usaglasili stavove i pripremili sve što je potrebno kako bismo od prvog novembra imali sve što je potrebno.

Najteže nam je bilo da se dogovorimo oko cene. Kao što možete videti sajt PametnoKladjenje se dosta promenio od samog početka i konsatntno se radi na poboljšanjima. Na žalost sva poboljšanja koštaju, a trenutno ovako nismo održivi. Plaćanje na portalu SportMining će biti dosta skuplje, u skladu sa njihovim primanjima pa će tako za strance cena biti 25€ mesečno i 8€ nedeljno.

Ono što je vama najbitnije uspeli smo da se izborimo za naše korisnike:

  • Svi korisnici do kraja ovog meseca mogu da uplate članarinu po staroj ceni za koji god hoće period (mesec dana, 3, 6, 12, 24… meseca)
  • Od prvog novembra cena će iznositi 30,00 rsd dnevno, odnosno 900,00 rsd mesečno ili 7,5€
    • napraviće se paketi za nedeljno (250,00rsd) i mesečno plaćanje (900,00rsd)

Takođe do kraja ovog meseca, pored već pripremljenih statističkih podataka i povreda i suspenzija, može se očekivati da konačno završimo i našu bazu medjusobnih duela.

Novine koje smo uveli na sajtu od početka saradnje sa SportMiningom.

Zahvaljujemo vam se na pruženoj podršci do sad i nadamo se da ćemo nastaviti da se družimo i da zajedničkim snagama budemo još bolji i kvalitetniji.

- PametnoKladjenje

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *