PametnoKladjenje
Flash vesti
Vardi voli “pintu”

Vardi je sada šampion Premier Lige. Fantastičan performans ove sezone doneo mu je prestižnu titulu najboljeg igrača Premijer lige od strane novinara, mesto u napadu Gordog Albiona i verovatno se neće vraćati starim porocima neko vreme. A imao ih je.…

Vardi je sada šampion Premier Lige. Fantastičan performans ove sezone doneo mu je prestižnu titulu najboljeg igrača Premijer lige od strane novinara, mesto u napadu Gordog Albiona i verovatno se neće vraćati starim porocima neko vreme. A imao ih je. Kako je zamenik predsednika kluba Aiyawatt Srivaddhanaprabha juče izjavio, na početku su imali povećih problema sa Džejmijem.

Da dosta igrača u Premijeru voli cirku i nije neka velika tajna, ali Vardi je par puta otišao i korak dalje.

Zamenik predsednika Aiyawatt se juče u intervjuu osvtnuo na taj transfer:

Da budem iskren, 2012. nismo ni želeli da ga dovedemo iz Flitvuda koji ima polu amaterski status. Kada smo na kraju ipak dali ceo milion za njega, naišli smo na veliku osudu navijača ali i menadžera. Imao je preporuke da je iznad te lige, ali nam niko nije rekao za njegove…strasti. Kao prvo, sam taj transfer je bio rekord za bilo koji klub iz amaterske lige, a i novac koji je Vardi dobio. Malo mu je udarilo u glavu, novac, transfer, iz praktično bezimenog kluba došao je u Čempionšip.

Pošto ja prvi nisam bio za taj transfer, pitao sam Najdžela Pirsona i Stiva Volša, proverio sa skautima i svi su me ubeđivali da je momak vredan transfera iako je šokantan. Realno, nismo se ni nadali ulasku u Premier, navijači su me osuđivali, da je taj novac trebalo da potrošim na nekog igrača za kog su barem načuli. Sa samog dna je stigao u Čempionšip i to ga je malo ponelo. Počeo je da pije svakog dana i nismo znali šta ćemo sa njim.

Ja nisam ni znao za to dok mi se jedno jutro trener nije obratio i rekao da je Vardi došao na trening mrtav pijan. Jutarnji trening. Zvao sam ga na razgovor i popričao sa njim. Pitao sam ga da li želi da završi karijeru? Da raskinemo ugovor? Rekao mi je da prosto ne zna šta će sa sobom. Da nikada nije ni sanjao toliki novac i da ne zna šta će sa njim. Pa sam ga pitao šta želi? O čemu sanja? Uložili smo u tebe, zar tako vraćaš klubu koji te je doveo bukvalno sa ulice?

Na sreću sve tri strane, Vardi se posle toga preporodio, prestao da pije i trenirao napornije nego ikada do tada. I ostvario svoj san, da nosi beli dres i da ceo Vembli skandira njegovo ime.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *