PametnoKladjenje
Analize
Value Bet – NAC Breda vs Villem II

Jako zanimljiv meč večeras, meč između dva kluba koji se apsolutno mrze. Kada je Breda prošle godine ispadala, igrači Viljema su slavili. Međutim, kvota na pobedu Brede je opasno pala. Prvo, da objasnimo to. Juče je Tvente izbačen iz Prve…

Jako zanimljiv meč večeras, meč između dva kluba koji se apsolutno mrze. Kada je Breda prošle godine ispadala, igrači Viljema su slavili. Međutim, kvota na pobedu Brede je opasno pala. Prvo, da objasnimo to.

Juče je Tvente izbačen iz Prve Holandske Lige zbog finansijskih malverzacija. Iako je nama na Balkanu smešno kada čujemo tako nešto, da jedan tako veliki tim može naprasno da završi u drugoj ligi, to je vrlo moguće. Ne kod nas naravno, jer se u našoj ligi igra pošteno, a u Holandiji ne. Ko im je kriv kad su takvi. Sad, pošto se to desilo juče, a Viljem je već odigrao protiv nesrećnog Almira (naš omiljeni Almir bi ušao u prvu ligu da je pobedio Viljem, igrom slučaja) i eliminisao ga, sve ovo praktično znači da se u prvoj ligi oslobodilo jedno mesto. Pošto je Tvente bio 14. i prebačen je u drugu ligu, ta pozicija sada ide Viljemu koji ovu utakmicu večeras igra gotovo bez ikakve potrebe jer će svakako ostati u Prvoj ligi.

E, sad, u čemu je “kvaka”? Pa, Tvente je uložio žalbu na tu odluku, koja će 99% biti odbijena. Međutim, to znači da Viljem ipak ima neku šansu da će Tventeu prihvatiti žalbu i ne bi trebalo baš da se igra sudbinom. Kada se to saznalo juče/jutros, masa ljudi je uplaćivala na Bredu sa predumišljajem da Viljemu ova utakmica ni u kom slučaju neće trebati. Kao prvo, to nije tačno. I dalje postoji šansa da se Tventeu žalba prihvati.

Kao drugo, ono što je sigurno to je da se navijači, a i ova dva tima apsolutno mrze. Čak je i predsednik Viljema jutros izjavio da će igrati na pobedu apsolutno i 100%. Jedan igrač Viljema je napisao na tviteru da će biti najsrećniji ako oni svakako opstanu i izbace Bredu, da pate još više.

Viljem je pre ove utakmice bio favorit, vesti su uticale na to da kvota mnogo padne na pobedu domaćina. Ali niti je odluka 100% sigurna od strane Saveza, niti Viljem ulazi u ovu utakmicu bez motiva. Kvota od 3,80 na pobedu gostiju se nama čini odlično. Skočila je sa 2.50 na 3,80, ali bez preteranog razloga. Normalno, pobeda Viljema nije sigurna, čak i Draw No Bet odlično plaća. Ali, jedno je sigurno, ovo je prava VALUE BET!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *