PametnoKladjenje
Premium info
Uputstvo za prijavljivanje

OBAVEZNO PROČITAJTE!

Većina vas je već to uradila, tj. registrovala na sajtu, međutim nekolicina i dalje ima problema, pa evo i detaljnog uputstva za logovanje.

KORAK 1: Ukoliko se niste još uvek registrovali na sajtu pametnokladjenje.com, klikom na Registracija, to je prvi korak UKOLIKO SE VEĆ NISTE REGISTROVALI (ukoliko jeste, pređite odmah na korak 3.):

registracija0

KORAK 2: Zatim, UKOLIKO NISTE REGISTROVANI, popunite podatke i na mejl će vam biti poslati podaci za logovanje, Username i Password koji ste sami odabrali prilikom registracije u sledećem koraku:

registracija

Sada ste registrovani i dobili ste podatke na mejl.

KORAK 3: Ulogujte se klikom na meni “MOJ PROFIL / ULOGUJ SE” na glavnoj strani, pa Login:

1

KORAK 4: Sistem će vas odvesti na formu za logovanje gde ćete upisati svoj Username i Password:

2

Klikom na Uloguj se, sistem vas automatski vodi na zaštićenu stranicu:

3

Klikom na članak PREMIUM INFO TEST STRANA, otvorićete stranicu na kojoj će se prikazivati informacije i trenutno izgleda ovako:

4

To znači da je sve OK i da ste registrovani korisnik. Ukoliko niste registrovani, tu stranicu ćete videti ovako:

5

Za sve ostale informacije u vezi članarine idite na ovaj članak.

NAJBITNIJE, NAPLAĆIVANJE ČLANARINE U IZNOSU OD 300 DINARA MESEČNO (2,5 EUR) JOŠ UVEK NIJE POČELO. POČEĆE U TOKU OVE NEDELJE I BIĆETE OBAVEŠTENI, A BIĆE OKAČENO SLIČNO UPUTSTVO KAO OVO. PLAĆANJE ĆE BITI MOGUĆE SMS-OM, SKRILL-OM, PAYPAL-OM I UPLATINCOM U POŠTI.

ČLANOVI IZ BIVŠE SFRJ ĆE MOĆI DA PLATE SMS-OM, SKRILL-OM I PAYPAL-OM.

OBJAVIĆEMO U TOKU OVE NEDELJE SMS BROJ I KOD, MEJL ZA SKRILL I PAYPAL, KAO I ŽIRO RAČUN ZA UPLATU U POŠTI I BIĆE SVE OBJAŠNJENO OVAKO, NE OPTEREĆUJTE SE TIME SADA.

ZA SVA PITANJA, POGLEDAJTE NA NAŠOJ FEJSBUK STRANICI, A AKO NEKO I DALJE IMA PROBLEMA, NEKA NAM POŠALJE PORUKU U INBOX NA FEJSBUKU, MADA NE BI TREBALO DA BUDE.

Tag

Related Posts