PametnoKladjenje
Premium info
Uputstvo za plaćanje članarine

Uputstvo za plaćanje članarine

PRVI I OBAVEZNI KORAK JE REGISTRACIJA NA NAŠEM SAJTU pametnokladjenje.com PRATEĆI OVO UPUTSTVO (kliknite na link).

1. Plaćanje uplatnicom u pošti

Definitivno najbolji, najjeftiniji i najlakši način plaćanja članarine. Možete platiti za bilo koji broj meseci 1 mesec, 3 meseca, 6 meseci, godinu dana.

Jedina stvar na koju bi trebalo obratiti pažnju je svrha uplate i tu upisati svoj username.

Uplatnica za clanarinu Punter

Znači, članarina je mesec dana je 300 dinara, a ako želite na primer za tri meseca, onda upisujete 900 dinara. Kada mi vidimo izvod sa računa, upisaćemo sumu na vaš nalog prema vašem username-u i to je to.

OBAVEZNO RECITE NA ŠALTERU DA VAM UPIŠU SVRHU UPLATE!

Poželjno je da nam pošaljete slikanu uplatnicu na clanarina@pametnokladjenje.com da bismo vas odmah ubacili jer izvod dobijamo tek na kraju dana.

2. Plaćanje Skrill-om

Najjednostavniji način plaćanja iz inostranstva. Realizuje se isto i radi kao PayPal. Nije loše da svakako otvorite Skrill nalog jer sve kladionice primaju uplatu Skrill-om, uključujući i Mocart.

Postupak:

 1. Ukoliko već nemate Skrill nalog, otvorite ga, klikom na ovaj link. On će vas odvesti direktno na Skrill.
 2. Kada popunite lične informacije, potvrdom formulara koji je prilično jednostavan i intuitivan i potrebna vam je samo mail adresa, sledeći korak je prebacivanje novca putem platne kartice (Visa, Master) na vaš Skrill nalog koji ste napravili.
 3. Za sigurnost se ne morate plašiti jer Skrill podržavaju sve moguće velike kompanije, kladionice i slično.
 4. Ukoliko nemate platnu karticu, možete je besplatno izvaditi u većini banaka tražeći karticu za plaćanje preko Interneta, a naša preporuka je Banka Intesa jer nemate apsolutno nikakve troškove. Ipak, vodite računa da vam Skrill uzima mizernu proviziju od 1,5% prilikom prebacivanja novca.
 5. Novac se prebacuje klikom na dugme Upload na vašem Skrill nalogu. Time ćete novac prebaciti na vaš Skrill nalog i možete sa njim raditi šta želite, prebaciti kome god želite i slično.

skrill 1

6.Sledeći korak je prebacivanje članarine PametnomKladjenju. Klikom na Send Money:

skrill 2

7. U polje za primaoca ukucajte naš mejl clanarina@pametnokladjenje.com i pošaljite cifru od 2,5 eur za mesec dana, ili koliko već meseci želite, za tri meseca bi bilo 7.5eur, a za 6 meseci 15 eur.

skrill 3

Klikom na Review otvoriće se još jedan mail gde će te potvrditi slanje novca i to je to. Mi ćemo videti mejl sa kog je poslato, pa ćemo u našem sistemu povezati vaš mejl sa vašim korisničkim nalogom i upisati članarinu. Nije loše u napomenu (malo polje) upisati svoj username na sajtu PK.

3. Plaćanje SMS-om.

Ubedljivo najskuplja varjatna koju vam ne savetujemo, prosto iz razloga što provajderi uzimaju najmanje 50% vaše uplate, tako da ona mora biti duplo skuplja. SMS članarina će se plaćati na nedeljnom nivou i iznosiće oko 180 dinara bruto. Tih 180 dinara već uključuje proviziju provajdera i PDV, tako da nemate dodatne troškove.

 1. Prvi korak koji morate da uradite je DA UNESETE SVOJ BROJ TELEFONA NA SVOM NALOGU NA Pametnokladjenje.com da bi sistem znao za koji broj telefona vezuje uplatu.broj-telefona
 2. Drugi korak je da izaberete iz menija opciju plaćanje Uplata članarine putem SMS-auplata-clanarine-putem-sms-a
 3. Nakon toga pokazaće vam se strana sa uputstvom za plaćanje članarine, gde ćete videti instrukcije šta treba da pošaljete i na koji broj za određenu zemlju, kao i cenu koštanja sa uračunatim porezom.

  sms
  NPR: Za Srbiju treba da pošaljete poruku sa tekstom PK na broj telefona 1240. Poruka će vam biti naplaćena 183,60 RSD sa uračunatim porezom. Nakon toga ćete dobiti poruku sa kodom koji treba da unesete ispod kako biste potvrdili registraciju i proverili da li je sve uspešno urađeno.

  prikaz

 4. Kad dobijete povratnu poruku sa kodom od provajdera, taj kod treba da unesete u polje ispod i proverite da li je sve uspešno urađeno.

  validacija-1

 5. Nakon toga ćete dobiti poruku da li je kod uspešno prošao ili je došlo do neke greške.opis-validacije

 

 

 

Tag

Related Posts