PametnoKladjenje
Prognoze
Ukrajna vs Belorusija

PK misli da će Ukrajna dati sve od sebe da pred svojim navijačima pobedi reprezentaciju Belorusije, i sikoristi međusobni duel imzmeđu Španije i Slovačke, tako da ovde prognoziramo čist kec! Nadamo se da se neće obrukati kao Škoti i Danci.

Ukrajna vs Belorusija
 • Niko nije očekivao da Slovakia pobedi u svih šest utakmica ovih kvalifikacija u grupi C. 

  Zbog toga Ukrajna je pred velikim izazovom u ovom  meču, svakako ambicije reprezentacije Ukrajne su da bude drugoplasirana ekipa i da proba da izbegne razigravanje kao trećeplasirana ekipa. Ukrajna je pod velikm pritiskom na ovom meču sa moranjem da izađe kao pobednik.

  Ukrajan će pokušati da iskoristi međusobni duel Šanije i Slovačke i da pokuša da smanji bodovnu razliku između ove dve reprezentacije. 

  Ono što zabrinjava navijače reprezentacije Ukrajne je dva remija protiv izuzetno slabih protivnika kao što su Latvi i Litvanija.

  Nakon šest mečeva Belorusija ima samo 4 boda i 8 bodova zaostatka za Ukrajnom, tako da su njihove šanse da se nađe na Euro 2016 minimalne.Jedine bodove koje je Belorusija uzela su bili rotiv Makedonije i Luksemburga.

  Belorusija nije uspela da pobedi na 3 poslednja meča, a na poslednjih 10 je izbubila 5, međutim na poslednjih 6 mečeva je izgubila sa 2 na strani, ali su igrali sa Iranom, Luksemburgom , Makedonijom i Lihenštajnom.

  Forma Ukajne u dosadašnjim utakmicama:

  14.06.15 EUR Ukraine Luxembourg 3 : 0
  09.06.15 FRI Georgia Ukraine 1 : 2
  31.03.15 FRI Ukraine Latvia 1 : 1
  27.03.15 EUR Spain Ukraine 1 : 0
  18.11.14 FRI Ukraine Lithuania 0 : 0

  Forma Belorusije u dosadašnjim utakmicama:

  14.06.15 EUR Belarus Spain 0 : 1
  07.06.15 FRI Russia Belarus 4 : 2
  30.03.15 FRI Belarus Gabon 0 : 0
  27.03.15 EUR FYR Macedonia Belarus 1 : 2
  18.11.14 FRI Belarus Mexico 3 : 2

  PK misli da će Ukrajna dati sve od sebe da pred svojim navijačima pobedi reprezentaciju Belorusije, i sikoristi međusobni duel imzmeđu Španije i Slovačke, tako da ovde prognoziramo čist kec! Nadamo se da se neće obrukati kao Škoti i Danci.

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *