PametnoKladjenje
Analize
Trener Velsa najavljuje odmaranje bitnih igrača

Trener Velsa najavljuje odmaranje bitnih igrača

Sweden – Wales

Prijateljska / Početak 05 Jun 2016, 16:00

Pre nekoliko dana Švedska je igrala prijateljski meč u Malmeu protiv Slovenije, taj meč je završen 0:0. Švedska je za taj meč bila znatno oslabljena, prvenstveno ne igranjem Ibrahimovića, što je za njihov napad pogubno. I pored izostanka Ibrahimovića i još nekoliko kvalitetnih igrača, Švedska je stvorila dosta prilika ali nisu uspeli da ubace loptu u gol protivnika.

Kao i za reprezentaciju Češke, ovo je poslednja pripremna utakmica za Švedsku. Ovaj meč će se igrati u Stokhlomu, najverovatnije pred punim tribinama.

Takođe timu su se pridružili i najbitniji igrači Lewicki, Källström, Johansson, Ibrahimovic i Olsson, a nagoveštava se da će barem trojica ako ne i četvroica od njih i početi ovaj meč, što bi znatno doprinelo igri reprezentacije Švedske.

Sa druge strane reprezentacija Velsa dolazi u Stokhlom sa kadrovskim problemima. Trener Velsa se plaši da mu se ne povrede ključni igrači, tako da će oni najverovatnije preskočiti ovaj duel sa Švedskom.

Neki mediji prenose da igrači poput Bale, Aaron Ramsey, Joe Allen, Ashley Williams i Hal Robson-Kanu najverovatnije neće igrati na ovom meču i da trener želi da ih sačuva za EURO, kako bi bili što spremniji i svežiji.

Svakako ne treba siliti na ovom meču, pošto je ovo prijateljska utakmica i sve je moguće, a i informacije o sastavima su još uvek upitne pa ne možemo sa sigurnošću tvrditi ko će istrčati na teren a ko ne.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *