PametnoKladjenje
Analize
Trakai FK – FK Atlantas Klaipeda

Interesantna utakmica u Litvaniji, kvota na goste pada jer je Trakai u velikim problemima. Pa opet, u poslednje vreme se malo konsoliduju. Iako su pobedili skoro sve utakmice protiv Atlantasa od poslednjih 5, odnosno pobedili su četiri i poslednju odigrali…

Interesantna utakmica u Litvaniji, kvota na goste pada jer je Trakai u velikim problemima. Pa opet, u poslednje vreme se malo konsoliduju. Iako su pobedili skoro sve utakmice protiv Atlantasa od poslednjih 5, odnosno pobedili su četiri i poslednju odigrali nerešeno, danas ne bi trebalo da budu favoriti. Izvor iz Litvanije nam je javio da je svaka kvota preko 1.5 na goste poklon, ali prosto ne možemo biti 100% sigurni u to. Kvota uistinu jeste mnogo pala, a padaće i dalje. Početna kvota na goste bila je 3.00, dok je trenutno 2.10, a očekujemo da neće padati više od 1,90 do početka utakmice.

Oba tima napadaju prilično loše, dugim loptama i utakmice im nisu previše efikasne, niti interesantne. Mi mislimo da je kvota 2,00 za igru 0-2 gola definitivno najbolji izbor ovde, jer Trakai će dati sve da ne izgubi ovaj meč, znaju i oni da su lošiji, a gosti neće previše siliti, čak i da pobede, neće biti prevelikim rezultatom.

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *