PametnoKladjenje
Flash vesti
Vesti za danas! Ne propustite!

Evo malo vesti, da vidimo šta se trenutno dešava. Javne informacije su da Trabzon danas gostuje bez desetorice igrača. Domaćinu pobeda treba kao suvo zlato, ali ovo je jedna od “javnih” opklada danas, pa se ne bismo tu uplitali. Em je…

Evo malo vesti, da vidimo šta se trenutno dešava.

Javne informacije su da Trabzon danas gostuje bez desetorice igrača. Domaćinu pobeda treba kao suvo zlato, ali ovo je jedna od “javnih” opklada danas, pa se ne bismo tu uplitali. Em je turska liga, em je kvota mala, a domaćin je davljenik.

Za Trabzonospor neće igrati: Mustafa Yumlu (24/2 d), Luis Pedro Cavanda (25/0 d), Serge Akakpo (9/1 m), Yusuf Erdoğan (27/2 m), Sefa Yılmaz (12/2 m), Erkan Zengin (25/3 m), Marko Marin (24/2 m), Özer Hurmacı (23/0 m), Fatih Atik (3/0 m), Ramazan Övüç (3/0 f)

Dalje, svi danas igraju na Leverkuzen. Favorit svakako jeste, nema šta. Ali mi nećemo samo iz razloga što su Aspirini bukvalno na svakom tiketu danas. Ako Leve danas padne…ubedljivo je najigraniji meč na kladionicama. Oni i Arsenal. Fin dabl 😀

Sutrašnji meč Sevilja putuje u Barselonu gde gostuje Espanjolu. Trener je već najavio prekombinovani sastav i da većina prvotimaca neće igrati. Kvota na Espanjol je još uvek dobra, negde i 2,40, a verujemo u ovu informaciju jer se Sevilja sprema za “biti ili ne biti” meč protiv Šahtjora u četvrtak. Još uvek nije loše odigrati to.

Takođe, mala trivia vezana za CSMS Iasi iz Rumunije. Iako igraju u plej-autu, imaju priliku za Evropu. Pošto su timovi koji igraju plej-of toliko jadni, jadniji čak i od naše lige, većina njih je ili kažnjena ili nema licencu za Evropu. Zato, u Ligu Evrope će ići prvi tim iz Plej-Auta. Dobra prilika danas za CSMS pošto igraju sa ubedljivo najgorim timom u ligi – Petrolulom.

U Kini, juče su favoriti opravdali očekivanja. Skroz. Danas je očekuje i pobeda Skolarijevog Gvandžoa.

Unterhašing danas igra praktično bez celog tima. Čak petnaestorica igrača neće nasutpiti, ali problem je samo što igraju sa drugim timom Nirnberga. Šta je tu bitno. Pa, pre svega, Nirnberg NE ŽELI U DRUGU LIGU! Pre svega, zbog troškova, licence, a ima tu i još jedan problem, prvi tim je već u toj diviziji i ako on ne uđe u prvu ligu, svakako ne bi ni mogli da igraju.

FC Porto - 3 vs Leixoes SC - 0; estadio do Dragão - Porto. 8 jornada Vieirinha (LSC) desenvencilha-se de Fucile (FCP)

FC Porto – 3 vs Leixoes SC – 0; estadio do Dragão – Porto. 8 jornada
Vieirinha (LSC) desenvencilha-se de Fucile (FCP)

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *