PametnoKladjenje
Flash vesti
Tipovi za danas – ne propustite!

Tipovi za danas Tipovi koji su danas na sajtu, uz mali dodatak! Kao prvo, ne propustite sledeće tipove: Oktopod se vratio apgrejdovan! Predlog softvera! Ozijev istočni dabl – Kvota 2.17 SPEC INFO! BRZO! BRZO! BRZO! Spec info za sada deluje…

Tipovi za danas

Tipovi koji su danas na sajtu, uz mali dodatak! Kao prvo, ne propustite sledeće tipove:

Oktopod se vratio apgrejdovan! Predlog softvera!

Ozijev istočni dabl – Kvota 2.17

SPEC INFO! BRZO! BRZO! BRZO!

Spec info za sada deluje dosta dobro, od momenta objavljivanja, kvota je sa 1,95 pala na svega 1,50, a verovatno će padati i dalje. Oktopod se vratio, nadamo se da se vraća u velikom stilu, a koje su sve nove stvari ubačene saznaćete tokom sledećih dana kada će sigurno biti vrlo živo! Pored Youtube kanala PK će imati i jednu od najboljih baza sporta.

Takođe, svakog dana će biti odabrani tipovi o kojima ćete sigurno razmišljati, neki će biti vrlo ubedljivi ali skoro uvek će kvote biti dosta velike. Ženski fudbal je malo “splasnuo”, na našu veliku žalost trenutno nema previše utakmica.

Srećom, počinju najveća prvenstva na svetu, tako da imamo čemu da se posvetimo dok ne počnu kvalifikacije za Ligu Šampiona i ostale lige. Svakako, tu će sigurno biti i Južna Amerika. Oktopod na primer do sada nije prognozirao utakmice iz tih takmičenja jer nisu bile gotove baze, a kako će proći večeras, videćemo.

Tipovi koji bi mogli da ispune dan danas, pored postavljenih, mogu biti sa nekih utakmica koje se igraju noćas. Velika se priča povela oko utakmice Brazila i Ekvadora. Istina je da su oslabljeni i jedni i drugi, ali Ekvador je možda oslabljen i malo više. Njihov najbolji igrač i strelac – Caicedo. Po nama, ipak je Brazil favorit ovde, veći nego što govori kvota 1,85. Tako da je to naš prvi pik za utakmice Copa Libertadores.

Druga utakmica se trenutno igra.

Kortedala v Vanersborgs

Rezultat je trenutno 0-0, ali kruže priče da će ovo biti ubedljiva pobeda gostiju. Mi je pratimo uživo, pa ćemo sačekati dobru priliku, a glavna igra bi bila da gosti daju barem dva ili tri gola.

Tag

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *