Real Betis – Leganes 1@2,10 2:0 WIN

Football / Spa. Primera / Kick off: 08 Jan 2017, 16:15

Leganes u poslednje vreme ima velikih problema, što pokazuju i njihovi rezultati. Na poslednjih 6 utakmica u gostima u svim takmičenjima, su poraženi čak 5 puta, uz 14 primljenih golova.

Pored loše forme imaju i velikih kadrovskih problema, o čemu je zapravo reč?

Prvi golman Serantes (13/0) je povređne, najverovatnije na duži vremenski period, drugi golman Iago Herrerin je diskvalifikovan, a treći A Brignoli je napustio klub i otišao je za Italiju. Na kraju su bili primorani da dovedu brzu zamenu N. Chamagne iz Club Olimpo.

Pored velikih problema sa golmanima, nedostajaće im i Diego Rico (11/1) i Medjani (8/0), A. Szymanowski (10/3), Rober Ibanez (5/2), NAM M. Kone (5/0)

Sva je prilika da će Betis na ovom meču ići na pobedu, sigurni smo da ovaj meč neće biti lagan, ali Betis će imati prednost domaćeg terena, a pored toga Leganes ima velikih kadrovskih problema, pa je ovo odlična prilika za Betis.


CE L’Hospitalet – Eldense 1SH@1,95 2:0 WIN

Football / Spa. Other / Kick off: 08 Jan 2017, 17:00

Eldense ima ogromnih problema, čak 10 igrača je napustilo klub, a to su: Armero,Heredia,Urzaiz,Gavilan,O.Torregrosa,G.Torregrosa,Jiahao. Moreno,Garcia,I. Torregrosa

Izvor: diarioinformacion

Tako da će gosti na ovaom meču igrati sa rezervama. Kvota na pobedu domaćina je dosta mala i plaća 1,45, pa smo rešili da je pojačamo sa hendikepom koji plaća blizu 2,00.

Ko želi može da stavi i čistu jedinicu.