Stevenage Borough – Newport County FC 1@2,15 3:1 WIN

Football / Eng. League Two / Kick off: 07 Jan 2017, 16:00

Newport je ubedljivo najlošija ekipa na prvenstvu bez ikakve dileme. Na poslednjih pet utakmica su primili 14 golova, a postigli su samo 5. Sa druge strane, Boro nije u nekoj formi u poslednjin 5 utakmica, na kojima su doživeli čak 4 poraza i ostvarili su jednu pobedu.

Boro je poslednje tri utakmice izgubio od timova iz gornjeg dela na tabeli , a to su Cambridge, Colchester i Doncaster. Međutim pre toga su na 7 mečeva doživeli samo 2 poraza, uz pobedu nad veliki Portsmautom od 2:1.

Ove dve ekipe su igrale pre samo nešto manje od mesec dana, kada su bile obrnute uloge, a tada je Boro pobedio sa laganih 0:2 kada je kvota na njih bila čak 3,20 i to su došli iz prelaza.

Takođe treba napomenuti, da je Newport na poslednjih 7 utakmica primio čak 19 golova.

Po nama je ova utakmica svakako vredna rizika, s obzirom da je kvota više nego odlična, a plaća 2,15.


Las Palmas v Sporting Gijon 1@1,75 1:0 WIN

Football / Spa. Primera / Kick off: 07 Jan 2017, 18:30

Na ovom meču imamo dva tima koja su u potpuno drugačijoj situaciji.

Las Palmas na domaćem terenu je pored Real Madrida jedina neporažena ekipa, sa skorom od 4-4-0, takođe imaju 3 pobede na poslednjih 5 utakmcia na domaćem terenu. Igraju dosta dobar fudbal pred svojim navijačima, ali nisu imali sreće u gostima sa protivnicima, pa će situacija u drugom delu sezone biti malo drugačija. Što se tiče povreda nemaju nekih problema, pa su i sa te strane dosta mirni.

Sa druge strane Sporting, hmmmm. Jako je teško reći nešto lepo o njima. Za sada su jedan od najgorih gostujućih ekipa, sa samo 2 nerešene i 6 poraza u dosadašnjem delu prvenstva. Imaju velikih problema u odbrani, pa samim tim i primaju dosta golova.

I na kraju kad pogledamo njihove poslednje utakmice koje su igrali u Kupu, Las Palmas je pokazao jako dobru igru, ali je na kraju poražen od Atletiko Madrida, što i nije neko iznenađenje. Dok sa druge strane Sporting je vrlo lagano izgubio od Eibra sa 3-1, a nisu ni ostavili neki utisak.


Dabl za danas:

Dover – York City 1@1,60 2:2 LOSE

Scunthorpe – Bury 1@1,50 3:2 WIN

Ukupna kvota: 2,40