Naravno mali broj mečeva nam ne dozvoljava da damo neke konkretnije mečeve, ali smo za danas pronašli dva meča koja bi bez većih problema trebala da prođu, pa ćemo ovaj put igrati dabl, jer pojedinačno nisu isplative da se igraju kao singl.

Macclesfield Town – Altrincham 1@1,45 2:1 WIN

Football / Eng. Other / Kick off: 04 Jan 2017, 20:45

Drugi meč ove dve ekipe u FA Trophy, pošto je prvi završen sa 1:1.

Altrincham je u sve većoj dubiozi, prošle sezone su ispali u niži rang, a kako stvari stoje ispašće i odatle, pošto su zakucani na poslednje mesto sa samo 8 poena, dok sa druge strane Macclesfield u rangu iznad Altrinchama igra dosta dobro i nalaze se na 8 mestu sa solidnom šansom da uđu u plejoff.

Gosti su već promenili dva trenera, ali se ništa značajno nije promenilo. Pored toga što su jako loši imaju problem i sa povredama.

Altrincham je obajvio sledeći izveštaj:

Na treningu 29.12.2016. godine smo imali jako mali broj igrača, pošto na treningu nije bilo čak 9 igrača, što svakako nije najbolja priprema za ovako bitan meč, a da situacija bude lošije, saznali smo da Craig Hobson ima dupli prelom stopala, što znači da neće moći da igra barem 2-3 meseca. Pored njega, tim neće moći da računa na Hobbya 6-7 nedelja, Sean Millera 2-3 nedelje i Damiana Reevesa koji se bori sa velikom prehladom. Što znači da najverovatnije nećemo imati pravog napadača za ovaj meč, pa smo pokušali da dovedemo jednog slobodnog igrača, ali nam je menadžer rekao da je otišao na odmor i da neće biti dostupan do kraja januara. Ostali povređeni igrači, kao što su Simon Richman (M, 15 games, 0 goal), Sam Patteson (M, 19 games, 1 goal) , Alan Goodal (D, 16 games, 0 goal) su pod velikim znakom pitanja za ovaj meč, a Gary Jones se povredio prošlu utakmicu i gotovo sigurno neće igrati na ovom meču, a jš na sve to i Jake Moult je supendovan prošlo kolo pa ni on neće moći da igra. Da budemo iskreni ni mi sami nismo sigurni ko će igrati na ovom meču, pošto je situacija dosta komplikovana, nono što je sigurno je da će dva igrača iz podmladka Harry Cain i Laurence Taylor igrati.

Tako da je situacija na ovom meču vrlo jasna, domaćin je ozbiljan favorit.

Larissa FC – Veria FC 1@1,80 2:1 WIN

Football / Greece / Kick off: 04 Jan 2017, 16:15

Obe ekipe su u jako lošoj formi, ali mislimo da će Larissa iskoristiti prednost domaćeg terena, kao i činjenicu da su gosti jedva uspeli da sastave ekipu za ovaj meč, pošto im nisu na raspolaganju veliki broj igrača, pa su bili prinuđeni da pozovu tri igrača ispod 20 godina, a Toni Calvo se vraća u Španiju iz personalnih razloga, ali je ostao da odigra još ovaj meč kako bi popunio rupu u timu i posle utakmice se vraća u Španiju.

Kao što smo i ranije napomenuli svaka kvota iznad 1,70 je vredna rizika, pa tako je ovaj meč vredan rizika s obzirom na situaciju u gostujućoj ekipi. Ko želi može da odigra ovaj meč i kao singl.

Dabl plaća:

Macclesfield Town – Altrincham 1@1,45

Larissa FC – Veria FC 1@1,80

Ukupna kvota: 2,61