Everton v Southampton 3:0 WIN

Football / Eng. Premier / Kick off: 02 Jan 2017, 16:00

Everton se ponovo našao na listi za tipove za danas, posle loše partije na gostovanju jednoj od najlošijih ekipa Hulla, gde du odigrali samo 2:2. Danas imaju priliku da isprave stvar pred domaćim navijačima, ali imaju i mnogo težeg protivika.

Međutim Southempton danas ima dosta problema sa povredama, a jedan od najvećih problema za njih je što neće igrati Virgil van Dijk, koga će zameniti Maya Yoshida, pa je ovo šansa za Everton da pred svojim navijačima pokuša da ostvari sva tri boda. Sigurni smo da će ova utakmica biti jako teška za domaćina, a da takođe postiji šansa da se ovaj meč završi i nerešenim rezultatom, zbog umora igrača koji igraju utakmice na svaka 2 dana.

Sve u svemu naginjemo ka pobedi domaćina na ovom meču, pre svega zbog kadrovskih problema Soutemptona, a i domaćeg terena. Kvota na pobedu domaćina je odlična i plaća 2,25 i svakako je vredna rizika.


West Bromwich Albion FC – Hull City AFC 3:1 WIN

Football / Eng. Premier / Kick off: 02 Jan 2017, 16:00

Hull je prošlo kolo iznenadio sa dva postignuta gola protiv Evertona, ali ajde desi se svakom. Danas idu u goste dosta dobrom WBA koji svoje šanse u dosadašnjem delu sezone protiv protivnika koji su slabiji od njih, vrlo dobro koristi i uglavnom uszem sva tri boda.

Hull je jedan od najgorih ekipa kada igraju u gostima uz skor od 1-1-7, što je vrlo zabrinjavajuće za njih. Verujemo da će WBA dati sve od sebe da na domaćem terenu još jednom obraduje svoje navijače, protiv dosta slabije ekipe Hulla a nama donese skoro duplu zaradu, pošto je kvota na domaćina čak 1,90


Carlisle – Grimsby Town 1:3 LOSE

Football / Eng. League Two / Kick off: 02 Jan 2017, 16:00

Karlaj želi promociju u viši rang i na odličnom su putu da tako nešto i postignu. Trenutno se nalaze na drugom mestu sa samo jednim porazom u ovoj sezoni. Danas doečuju Grimsbi koji je ušao u lošiju formu, a da situacija bude teža, imaju i dve nove povrede, pa ekipi se danas neće pridružiti Summerfield(m23/1/1), Chambers(f16/1/3), takođe Grimsbi još uvek neće moći da računa na Danny Grainger (kapiten) i Mike Jonesa.

Karlaj bi ovu utakmicu mora da reši u svoju korist i da još više učvrsti jednu od prve tri pozicije na tabeli. Kvota na domaćina je odlićna i plaća duplo.


Wycombe v Newport County 2:1 WIN

Football / Eng . League Two / Kick off: 02 Jan 2017, 16:00

Šta reći za ovaj meč, sem da je domaćin veliki favorit. Doečkuju najlošiju ekipu prvenstva! Ovakve utakmice prosto moraju da rešavaju u svoju korist bez ikakve dileme. Wicomb ima petu najbolju odbranu u ligi pa će gostima biti jako teško da postignu gol na ovom meču.

Kvota na pobedu domaćina je dosta dobra s obzirom na situaciju i plaća 1,75


Cambridge Utd – Notts County 4:0 WIN

Football / Eng. League Two / Kick off: 02 Jan 2017, 16:00

Bez mnogo polemisanja, Notts County je u katastrofalnoj formi sa pet poraza u nizu na poslenjih pet odigranih utakmica, dok se domaćin bori za promociju u viši rang.

Tako da pobeda domaćina na ovom meču je vrlo očekivana, a kvota je više nego dobra i plaća 1,75


Colchester United – Cheltenham Town 2:0 WIN

Football / Eng. League Two / Kick off: 02 Jan 2017, 16:00

Slična situacija kao i kod gore spomenute utakmice, gosti su u izuzetno lošoj formi, domaćin se bori za promociju, pa je za očekivati da će domaćin dati sve od sebe da pred svojim navijačima uzme sva tri boda.

Kvota je odlična i svakako je vredna rizika i plaća duplo!