PametnoKladjenje
Prognoze
Tiket za razgibavanje

Da li će se maltežani po starom običaju vratiti kući sa punom mrežom? Da li mladi reprezentativci iz zemlje Vatre i Leda mogu da odole dancima?

Danas počinje ono što svi mi najviše mrzimo, a to je pauza za međunarodne prijateljske utakmice. Igraće se tu par baraža, ali sve osim toga će biti čisto bacanje novca. Međunarodne utakmice su nepredvidive same po sebi, a još ako su prijateljske…ne miriše na dobro.

Ali, nismo bili lenji, posle odličnog tiketa juče cilj nam je da i danas ostvarimo siguran profit. Izbor je očajan, tu nema šta, praktično se ni ne igraju fudbalske utakmice. Ali, u moru nebitnih mečeva, mislimo da smo našli dva koja bi trebalo da donesu novac.

Tu su utakmice iz prvog kola kvalifikacija za mlade do 19 godina, znači ne preterujte sa ulozima. Sve u svemu, za danas, po nama najsigurnije utakmice su:

Danska U19 vs Island U19 – 1 @ 1,32

Izrael U19 vs Malta U19 1 @ 1,35

————————————————–

Ukupna kvota: 1,78

Ono što ovde upada u oči, to je kvota na mlade izraelce u hendikepu, koja je čak 1,95. Istina, jeste nepredvidivo, ali verujemo da postoji dobra šansa da deca sa Malte odu kući sa punom mrežom, jer ako je neka reprezentacija na to navikla, to su oni. U poslednjih 10 mečeva, kadeti sa Malte imaju gol razliku 5:32, a od tih 5 golova 3 su dali jedinoj reprezentaciji koja je gora od njih – Gibraltaru. Znači, od 10 mečeva, samo jedna pobeda i 9 puta debakl sa gol razlikom 2:31 i uopšte im nije strano da se kući vrate sa bar 4-5 komada u mreži. Sad, ne bi trebalo preterivati sa ulozima, ali za kvotu 1,95 svakako vredi rizikovati protiv takvog tima.

Tag

Related Posts