PametnoKladjenje
Prognoze
Swansea vs Stoke

Svonsi igra za prekid loše serije i nastavak tradicije.

Swansea vs Stoke
 • Svonsi se trenutno nalazi na 13 mestu na tabeli, dok je Stouk 15. Interesantno je da kada su se ove dve ekipe sastajale, domaćin nikad nije izgubio. Prošle sezone Svonsi je pobedio sa 2:0 dok je Stouk kod kuće pobedio sa 2:1.

  Slobodno možemo da kežemo da Svonsi traži priliku da izađe iz velike krize u koju je upao posle pobede nad Mančesterom od 2:1. Na poslednja 4 meča uspeli su da uzmu samo 2 boda. Takođe u tom periodu su uspeli da ispadnu i iz Liga kupa od Hula.

  Trener Monk će definitivno morati da poradi na odbrani pošto su dva puta njegovi puleni dozvolili da se protivnik vrati u igru nakon što su bili u zaostatku sa golovima. Monk još uvek neće moći da računa na Naughtona i na njegovo mesto će ovaj put staviti iskusnog Rangela, a umesto Korka se vraća oporavljeni Sung-Jong Ki.

  U međuvremenu Stouk se baš i nije poradova reprezentativnoj pauzi nakon odličnih partija i tri pobede za redom. Dobra forma je usledila nakon što su uspeli da nagrebu samo 3 boda iz prethodnih 6 mečeva. 

  To znači da trener Hughes neće praviti neke izmene, jer kako kažu ne treba menjati taktiku koja donosi rezultate. Međutim sigurno će biti izmena u napadu pošto Diuf neće igrati iz ličnih razloga, ali će na njegovo mesto doći oporavljeni Shaqiri. Takođe zbog povreda neće moći da računa i na golmana Givena kao i na odbrambenog Šovkrosa. 

  Bitne informacije za ovaj meč:

  Na poslednjih 5 mečeva kod kuće Svonsi je protiv Souka postizao miminum 2 gola.

  Na poslednjih 6 od 7 mečeva koje je Stouk igrao u gostima je bilo 0-2

  Takođe na poslednjih 5 od 6 mečeva kod kuće Svonsi je postizao minimum 2 gola u Premier ligi

  Svonsi nije izgubio od Stouka kod kuće na poslednjih 5 mečeva u svim takmičenjima

[soccer-info id=’2′ type=’table’ /]

PK PROGNOZA
 • Svonsi je definitivno upao u kriz poslednjih nekoliko utakmica, tako da verujemo da će dati sve od sebe da se ta situacija promeni. Kad se uzme u obzir da nisu poraženi kod kuće na poslednjih 5 mečeva i da daju barem 2 gola kad pred svojim navijačima.

  Ako se uzme još i tradicija a to je da ih je Svonsi pobedio na poslednjih 5 od 6 mečeva kod kuće, a i povrede koje su zadesile Stouk, može se reći da Svonsi ima izuzetnu priliku da prekine lošu seriju i konačno pobedi.

  Pobeda domaćina plaća odličnih 2,00

Related Posts