PametnoKladjenje
Premium info
Sve informacije o članarini i plaćanju

OBAVEZNO PROČITAJTE!!!

Da odmah napomenemo, plaćanje članarine za pristup plaćenom delu sajta neće početi odmah, već u toku sledeće nedelje. Za onog ko nije pročitao, da ponovimo. Članarina je tu ne da bi vi plaćali tipove već da bi portal nastavio da bude najbolji i da bi tehnički normalno funkcionisao. Pošto kombinacija sa reklamama nije uspela, za mesec dana nismo sakupili ni 100e, rešili smo da napravimo najpoštenije rešenje. Kao što smo već rekli, server je dosta skup, kao i vreme svih koji rade na portalu, a trenutno ima osam ljudi, koji pored ovog imaju i redovne poslove. Svi ulažu maksimalan trud, kao što vidite i sami, tako da smo i očekivali vaše pozitivne reakcije, pre svega jer je članarina simbolična. Uskoro ćemo zaposliti još dve osobe koje će raditi prevode na engleski, jer je od danas aplikacija na 12-om mestu na svetu među novim aplikacijama na Google Play (Top New Free). Stranci će plaćati više, tako da opušteno, mi iz SFRJ ćemo biti povlašćeni 🙂

Da ponovimo opet i to, ko nije video. Članarina za mesec dana, koja će omogućiti pristup posebnoj stranici na sajtu gde će biti Spec Info, Predlozi Softvera i naši posebno analizirani predlozi uključujući povrede i suspenzije, će iznositi svega 300 dinara, tj. 2.5 eur, 5KM ili 150 denara (ako smo pogrešili u konverziji, ispravite nas, ali bi trebalo da je to to).

Što se načina plaćanja tiče, za Srbiju toplo preporučujemo uplatnicu direktno na račun naše firme preko pošte (jer nema provizije, tj. minimalna je). Takođe, moguće je plaćati i putem Skrill-a (što opet toplo preporučujemo, naročito za one van Srbije), PayPal-om i SMS-om. SMS je ubedljivo najgore rešenje, jer će biti duplo skuplji način plaćanja od ostalih zbog provizije provajdera od 50%. Nažalost, tako je, stvarno deru sa tom provizijom, zato ćemo vam sada dati uputstvo za Skrill, da biste imali i jeftinu alternativu.

Članarina će biti mesečna, a imaćete mogućnost da odmah uplatite i na tri meseca, kao i na šest meseci za one koji ne žele da se smaraju u pošti/banci i slično. Pošto će SMS u slučaju na mesec dana biti prilično skup, oko 600 dinara, za one koji hoće da plaćaju SMS-om postojaće NEDELJNA članarina koja će iznostiti 150 dinara. Ostalim načinima uplate neće biti moguće plaćanje na nedeljnom nivou jer je pre svega glupo da delimo 2.5 eur na četiri dela.

Ono što ste pitali, a što je i nama najbitnije, cena se NEĆE menjati i neće biti dodatnih plaćanja. To pre svega nama ne bi išlo u korist jer bi izgubili i korisnike, kao i vaše poverenje, tako da to možemo da obećamo. Znači, nema teorije da bude tipa nešto “Danas SUPER TIP – 20 eur”. Zašto? Jer smo vam već 1000 puta rekli da nemamo sigurne tipove i dojave, kao da to i ne postoji na Internetu i ko god vam kaže – laže. Niko ne može da pogodi sve utakmice i promašaja će uvek biti, ali do sada ste videli kako biramo utakmice, temeljnim istraživanjem i zasnovano na desetine faktora – odnosi između klubova, forma, povrede, suspenzije, kvalitet, takmičenje, vreme, specijalne informacije i još dosta toga. Za sada ste se sigurno uverili u kvalitet tipova tako da dalje nećemo ni pričati o tome. Ukoliko neko baš želi da časti posle dobrih tipova ili slično, nećemo odbiti 😉

Šta nam je cilj? Cilj nam je (pored zarade, normalno, jer sve ovo zahteva ogromno vreme i trud) da napravimo najbolju zajednicu za savete prilikom klađenja. Cilj nam je pregršt kvalitetnih informacija i predloga zbog kojih će i oni koji nemaju sreće u kladionici moći da budu plusu jer im je sve sažeto na jednom mestu. Cilj nam je da imamo najbolju aplikaciju na netu, a na jako dobrom putu smo da to i uradimo. Cilj nam je i da svi, ukoliko žele i misle da vredi, mogu da plate tih 2.5 eur i imaju pristup informacijama. Naš način investiranja ste već svi videli i shvatili, ne igramo tikete već smanjujemo rizik na minimum i pažljivo biramo utakmice i vrstu igre. I verujte da je to jedini put do konstantnog profita. Naravno, svako voli da odigra neki tiket za dušu, pa i mi, ali tada nikada ne ulažemo mnogo. Ukoliko to volite, sigurni smo da vam dosta pomažemo informacijama i predlozima.

Da se vratimo na temu. Skril? Šta je Skrill? Isto što i PayPal, način plaćanja preko Interneta. Zašto vas savetujemo da radite tako? Pre svega jer je lako i besplatno. Dovoljna vam je samo kartica za plaćanje preko interneta, koju možete izvaditi u većini banaka bez ikakve naknade. Na primer, u Srbiji preporučujemo Banku Intezu. Kada dobijete karticu, rok je 7-10 dana, samo stavite na primer 5eur na nju i registrujete se na Skrill. Dalje se novac šalje putem mail adrese. Nalog na Skrill-u može da otvori bilo ko, kao i da vidi još informacija, samo kliknite na ovaj link i odaberite opciju Open A Free Account. Budite sigurni da je ovo siguran način plaćanja, kao PayPal, to možete proveriti bilo gde, a to dokazuje i činjenica da sarađuju sa svim većim kompanijama, tako da onda možete i kupovati preko Interneta. Na primer, naša kladionica Mozzart takođe ima opciju plaćanja on line putem Skrilla, kao i većina ostalih. Znači, samo kliknete ovde i otvorite nalog.

Da bi sve ovo radilo kako treba, neophodno je da se registrujete na naš portal pametnokladjenje.com klikom ovde. Normalno, sve je besplatno, a zamolili bismo vas da počenete da se registrujete još od danas da bismo mi sve to “ispeglali” do sledeće nedelje. Ponavljamo još jednom, naplata neće početi sada, tek sledeće nedelje. Prilikom registracije sistem će svakom od vas dodeliti jedinstveni identifikacioni broj, preko koga će dalje prepoznavati da li imate ili nemate pristup plaćenoj stranici (u zavisnosti od toga da li ste ili niste platili pretplatu).

Detalje za uplaćivanje ćemo objaviti kasnije (sliku uplatnice i mejl, SMS kod).

 

 

Related Posts