PametnoKladjenje
Analize
Sutton United FC – Bishop’s Stortford

Jako zanimljiva utakmica u engleskoj nižoj ligi gde Saton dočekuje Stortford i gde je domaćin veliki favorit. Ono što je zanimljivo to je da Saton igra na veštačkoj podlozi, a da je Stortfordu ovo prva utakmica na takvoj podlozi. Dugačko…

Jako zanimljiva utakmica u engleskoj nižoj ligi gde Saton dočekuje Stortford i gde je domaćin veliki favorit. Ono što je zanimljivo to je da Saton igra na veštačkoj podlozi, a da je Stortfordu ovo prva utakmica na takvoj podlozi. Dugačko putovanje za Stortford, na koje nisu poveli Suareza, Milera i Lija dok su Lorens i Fauler pod znakom pitanja, ali verovatno neće igrati zbog netipične podloge. Saton će se možda suočiti sa oduzimanjem par poena zbog greške u protokolu kada je nastupio igrač koji nije imao validan ugovor pa im je zbog toga motiv da danas uzmu tri boda još veći. Direktan plasman u viši rang im je jako blizu, nedostaju im 3 boda, ali imaju dve utakmice manje od vodećeg Ebsflita.

Očekujemo pobedu domaćina, ona je krajnje izvesna, ali je najmudrije odigrati Azijski Hendikep -1 na domaćina, gde je kvota 1,95. Šta to znači, to nije običan hendikep (Na primer -1,5, koji plaća 2,05 u Mocartu), ovaj hendikep vam u slučaju pobede domaćina sa jednim golom razlike vraća uloženi novac. Ukoliko dobiju sa dva gola razlike, računa se kvota 1,95.

Related Posts