PametnoKladjenje
Analize
Sunovrat kvote na Inter Turku, sa dobrim razlogom!

PK-35 je u ogromnim problemima, finski klub je na samom dnu lige, a danas ih očekuje težak duel sa Interom. A od juče je postao mnogo teži. PK-35 su upravo napustila dva trenera, glavni trener Riveiro i kondicioni trener Urtaca,…

PK-35 je u ogromnim problemima, finski klub je na samom dnu lige, a danas ih očekuje težak duel sa Interom. A od juče je postao mnogo teži. PK-35 su upravo napustila dva trenera, glavni trener Riveiro i kondicioni trener Urtaca, pa će klub voditi Riverirov asistent Šefki Kuki. Riveiro se posvađao sa upravom, a njegov uticaj je bio toliki da su klub napustila čak 6 igrača koji su bili nezadovoljni kako ga je uprava tretirala. Pablo Couñago, Carlos Portela, Yerai Vilaboa, Fernando Linan, Mateo Miguez i Lucas Garcia su napustili PK-35 jer je njihov sunarodnik tretiran loše. 5 španaca i jedan argentinac su bili nosioci tima i uvek su bili u startnih 11. Da stvar bude gora po PK, još tri igrača su povređena, Heinonen, Manev i Äijälä. To bi značilo da od 24 registrovana igrača ove sezone, oni su za ovu utakmicu spali na samo 15, a od tih 15 igrača čak petorica su iz mladog tima – Said Ahmed, Heidari, Ademaj, Diasonama i Volotinen.

Kvota na Inter Turku se sa razlogom sunovratila, trebalo bi biti pažljiv jer je Inter sam po sebi loš, ali ovo definitivno mora da bude dobra prilika za njih. Kvota je dobra, mada bi trebalo uzeti u obzir rezultat 0-0 kao rezervu. Draw No Bet 2 bi morao da bude najbolja opcija za ovaj meč, kao i pobeda gostiju.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *