PametnoKladjenje
Prognoze
Sunderland vs Tottenham

PK misli da na osnovu međusobnih susreta da veću šansu za pobedu ima Totenhem, kao i da bi trebalo da bude 3+ na ovom meču.

Sandrelenad i Totenhem još uvek traže svoju prvu pobedu u šapionatu. Ako pogledamo istoriju njihovih međusobnih susreta Totenhem je znatno uspešniji od Sanderlenda.

17.01.15 PRE Tottenham Sunderland 2 : 1
13.09.14 PRE Sunderland Tottenham 2 : 2
07.04.14 PRE Tottenham Sunderland 5 : 1
07.12.13 PRE Sunderland Tottenham 1 : 2

Poslednji meč na stadionu Svetlosti Sanderlend je odigrao 2:2 sa Totenhemom i nada se da će i ovaj put uspeti da izbegne poraz. Sanderlend je prva dva meča izgubio od Lestera i Norviča, da bi posle toga ostao ne poražen protiv dve dobre ekipe Aston Vile i Svonsija, dok je Eksiter demolirao sa 6:3 u Liga kupu.

Zbog mnogo primljenih golova Advokat je rešio da se malo fokusira na odbranu i doveo je i pojačanje u napadu, maldog Borinia iz Liverpula, ali on ovaj meč neće početi. Crne Mačke će ovaj meč biti oslabljene zbog ne igranja odbrambenog igraca Matthews i dva igrača sredine terena Gomez i Johnson zbog povrede, dok su suspendovani Roberg i Alvarez.

Sa druge strane Totenhem je počeo prventvo porazom od Mančestera bizarnim autogolom, a nakon toga su odigrali tri nerešena susreta. NJihovni navijači nisu zadovljni igrama svog kluba, pogotovo kad su vodili 2:0 protiv Stoka i dozvoli su protivniku da izjednači.

Eriksen će sigurno nedostajati Totenhemu, ali sa druge strane u napadu će se Kejnu pridružiti Sona koji je došao iz Leverkuzena. Takođe neće igrati Townsend i Dembele koji će odsustvovati zbog povrede.

PK misli da na osnovu međusobnih susreta da veću šansu za pobedu ima Totenhem, kao i da bi trebalo da bude 3+ na ovom meču.

Očekivani rezultat na ovom meču je: 1:2

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *