PametnoKladjenje
Flash vesti
Optimus za nevericu – Oktopod i Mare po starom!

Kakva subota…imali smo mnogo dobrih dana, ali danas je stvarno bio fantastičan. Premium sadržaj smo sada otključali, da bi svi mogli da vide šta je bilo danas. Premium sadržaj je danas bukvalno osakatio kladionice, a sve je počelo sa Spec…

Kakva subota…imali smo mnogo dobrih dana, ali danas je stvarno bio fantastičan. Premium sadržaj smo sada otključali, da bi svi mogli da vide šta je bilo danas. Premium sadržaj je danas bukvalno osakatio kladionice, a sve je počelo sa Spec Infom iz Kazahstanske lige jutros (a videli smo na našem Fejs pejdžu da ste igrali i prelaz, što se višestruko isplatilo) gde je jedan tim pobedio po 11-ti put za redom.

  1. Prvi premium sadržaj: Spec Info iz Kazahstana možete videti ovde.

      2. Drugi premium sadržaj: Dalje, na redu je bio Softver Oktopod, koji ni danas nije izneverio, od četiri para pogodio je tri, čime je svoj prosek digao na fantastičnih 55 odigranih utakmica i samo 14 promašenih, sa ukupnim čistim profitom od čak 1552 poena. Njegovu ukupnu statistiku možete pogledati ovde. Stranice će biti apdejtovane sa statistikom sutra u toku dana.

       3. Treći Premium sadržaj: Kreator Oktopoda, Mare, nastavlja i danas svoj teror kladionica i svojom ličnom strategijom i odličnim tipom na škotski Strenmer, čime je svoj profit digao na 555 poena, a svoj učinak na čak 6 pogođenih utakmica od 8 – i to sa jako dobrim kvotama. Mare i Oktopod definitivno, polako ali sigurno, svaki put kada odigraju, prosto ne mogu da budu u minusu.

       4. Četvrti Premium sadržaj: Najslađe za kraj, poslednji Premium sadržaj danas, ali zato i najbolji. Optimus je danas ojadio kladionice, dao je čak 13 tipova od kojih je PROMAŠIO SAMO 2! SAMO 2! Prošle subote smo mislili da ne može bolje, kada je pogodio šest od šest, ali nas je danas demantovao, i to kako…On će svoju statistiku apdejtovati kada stigne, možda sutra, možda kasnije jer nije sa nama stalno, već kao što znate, samo se javi bitnijim danima, a ovo mu je tek treći. Prošle subote je stvarno bio nenadmašan, juče u solidnom profitu, ali danas je bio nestvaran.

Čak je i sam odigrao jedan tiket sa kvotom 680, jeste 680. Sa svojim parovima. Da ga Volvs nije srušio u 92. minutu, mogao je sutra u penziju.

Pogledajte prvi Optimusov predlog za danas ovde. A ne propustite i drugi Optimusov predlog ovde.

Što se besplatnog sadržaja tiče, danas smo otkrili barem dve stvari, to je da širom Evrope vlada vrlo čudan virus koji izaziva umor, dijareju i sklonost ka nameštanju meča prelazima iz 2-1 i iz 1-2. Znači, ako negde vidite da se neki trener žali da mu pola tima fali zbog virusa i dijareje, igrajte da njihov protivnik vodi na poluvremenu, ali i da se oni “magično” oporavljaju u drugom i pobeđuju na kraju. Takođe, ukoliko neki brazilski trener izjavi da odmara tim, znači da glatko dobijaju sa hendikepom. To smo danas videli već treći put ove nedelje i te vesti su prilično javne, ima ih i na zvaničnim sajtova klubova. Neka ih, čisto da se zna. To su očigledno nove fore, sa sve konferencijama za štampu, ali neka, skontali smo.

Naša nova akvizicija Ozzy danas nije imao sreće, odlično je pogodio ragbi meč u francuskoj gde je domaćin rastočio gosta sa 50 razlike, ali iako je tipovao viner i duplu šansu na Šruzberi, nije ga htelo. Kvota na gosta je bila velika, dva puta su vodili, ali je na kraju ipak bilo nerešeno. Isto tako je prošao i sa Sligom, vodio je Sligo do pred sam kraj, ali je na kraju i on primio gol, dok je Monpelje glatko izgubio. Ozzy naravno nije u minusu. On, kao i mi, a vidimo već na fejsbuku, kao i neki od vas, igra samo singlove sa kešautom, tako da je sigurno u plusu, a čeka večeras i meč meksičke lige.

Znači još jednom, naša preporuka, igrajte singlove i NE MOŽETE, jednostavno NE MOŽETE biti u minusu, možda nekom malom i to samo kada je neki lošiji dan. Vidite to i sami valjda, do sada ste sigurno mogli da vidite kod nas. MI TIKETE IGRAMO SAMO ZA ZABAVU. Dabl je maksimum kada se radi o ozbiljnom ulogu. I to vrlo, vrlo retko. SAMO SINGLOVI I KEŠAUT. 

To smo ponavljali toliko puta do sada, a ponovićemo i još toliko. Ali znamo, neko igra kao Mare, strpljivo, polako, minimalni rizik ali stabilan profit. A neko voli tiket “ko spisak stanara zgrade” i da bude glavni u kraju kada mu jednom prođe. Stvar izbora. Mi mislimo da je naš bolji, ali to je individualno.

Sutra je nama slobodan dan, moraju momci da se odmore, svi redom, nedelja je bila stvarno naporna, sajt, aplikacija, članarine, stotine korisnika svakog dana, povezivanje naloga, članarina…i što je najbitnije dobri tipovi. Neko će biti tu samo da “okači” predloge korisnika. Znamo da je danas ostalo dosta vas danas posle 14h da čeka da bude upaljena članarina. To će se realizovati u ponedeljak i tada će početi da teče. Takođe, tako će biti svakog dana. Realizacija članarine će biti moguća do 14h svakog dana, kada god da uplatite, a posle toga tek sutradan, jer je mnogo naporno da neko sedi i čeka kada će neko da uplati, pa kao da ne propusti tip, da mu se “upali” nalog odmah. Mislite na vreme. Znamo da je juče i danas bilo manjih problema, bagova…izvinjavamo se i mi, kao što vidite, sve se to sredi, nešto odmah, nešto malo kasnije, ali sada sve radi vrlo korektno. Znamo da malo “smara” aplikacija sa logovanjem i Mare i Zoća već rade na novoj koja će biti integrisana sa sajtom, tj. jednom se ulogujete i to je to, kao aplikacija za Fejsbuk. Tako da, ne brinite, svesni smo i mi, samo što ponekad fali malo vremena, ali biće vrlo brzo.

Related Posts