PametnoKladjenje
Flash vesti
Vikend pred nama, počinje Superliga

Počinjemo rano danas, da vidimo šta nas čeka

Pozdrav svima, pred nama je još jedan novi sportski dan i uzbudljiv kladioničarski vikend. Počinje i domaće “elitno” fudbalsko takmičenje, dosta im je bilo pauze, pa ćemo videti ima li i kod nas nečeg interesantnog.

Za početak, da vidimo šta je bilo juče. Što se naših predloga tiče, nije bilo loše, Lajpcig je pobedio lagano, Konja takođe za odličnu kvotu, dok Nica nije uspela da savlada Bordo za kvotu 4, ali verujemo da smo vam dosta pomogli prilikom tog para i da ste barem igrali Winner na Nicu (Draw No Bet) ili duplu šansu, kvote su bile odlične, 2.75 i 1,95. Cvole nije bio dovoljno oslabljen da bi ga Den Hag dobio tako da je to jedini par koji smo promašili u predlozima jer je Den Hag izgubio 0-2.

Što se našeg malog Oktopoda tiče, juče nije zablistao, ali prekjuče jeste, tako da verujemo da će se danas popraviti. Trenutno je ukupno pogodio 8 od 12 parova, a od toga je juče promašio čak 3 od 4. Juventus ćemo mu oprostiti, to je realno malo ko očekivao, može se desiti da će ih čak taj kiks koštati Skudeta. Strazbur je ubedljivo najbolji tim Francuske Nacional ali je izgubio, tako da za juče možemo i da mu oprostimo, em zbog prekjuče kada je pogodio 4/4 i dana pre toga kada je pogodio 3/4 i nadamo se da će danas biti bolji.

Juče nije bilo “Spec Info” informacija, nadamo se da će ih danas biti. Prosto nije, ali to nije do nas, kada ih mi dobijemo, saznamo, prikupimo…prenećemo vam, ne morate da nas podsećate u porukama, ne brinite, nismo zaboravili.

Što se tiče pada kvota, namerno smo juče hteli da vidimo šta će se dešavati sa tim utakmicama pošto su to obično “Public Bet” i možemo slobodno reći da smo juče bili prijatno iznenađeni. Bilo je juče dosta utakmica gde su kvote padale, a mi smo uglavnom odabrali domaćine, pa da vidimo šta je bilo:

  • Kolmar je na kraju dobio meč 2-1 za kvotu 2,20 (2,20 posle pada, bila je 3,25)
  • Den Boš je dobio meč sa 3-1 za odličnu kvotu 2,45 (bila je 2,85)
  • Lajpcig je dobio meč, to znamo, sa ubedljivih 3-0.
  • Bari nije uspeo da pobedi za kvotu 1,75, bilo je 0-0
  • Žilina nije uspela da pobedi za kvotu 1,85 koja je pala sa 2,45

Probaćemo i danas da odaberemo mečeve sa padom kvote kao i juče, možda otvorimo i novu sekciju i nazovemo je Public Bets, videćemo danas kada se redakcija “skupi”.

Ne zaboravite da smo za jedan od današnjih mečeva već odradili privju, to je meč Hadersfild – Volvs. Rekli smo vam još pre 3 dana da će na domaćina pasti kvota dosta, zato smo ga i stavili još u sredu. Pa, pala je, sa 2,40 na 1,90. Analizu možete pogledati ovde.

Ko još uvek nije preuzeo našu aplikaciju The Punter sa Google Play gde uvek može biti u toku sa notifikacijama, neka to obavezno uradi pretragom Google Play za aplikaciju The Punter ili klikom ovde.

Tag

Related Posts