PametnoKladjenje
Prognoze
Stuttgart – Schalke

Naše mišljenje je da je Šalke na ovom meču mnogo bliži pobedi. Niko ne kaže da će ovo biti lagan meč, ali odlična kvota na goste je svakako vredna pokušaja. A što se tiče golova, ako je verovati statistici, na…

Stuttgart – Schalke
 • Štutgart je počeo sezonu na najgori mogući način, zabeležio je sve poraze uz mnogo primljenih golova. Ono što je zabrinjavajuće je da su na 3 od 4 meča primili po tri gola na utakmici.

  Jedina svetla tačka Štutgarta je Daniel Didavis koji je postigao dva gola i ima dve asistencije, može se reći da je on jedini koji igra fudbal ove sezone u Štutgartu.

  Pored gore navedenih problema, Štutgart je doživeo još jedan hendikep, napadač Robi Kruse se povredio i neće igrati naredne četiri nedelje.

  Šalke je pokazao mešovitu formu na početku sezone sa 2 pobede, remijem i porazom. Prošlo kolo je pobedio ekipu Majnca, ali može se reći da je srećno izvukao sva tri boda.

  Sa druge strane Šalke je pokazao odličnu igru protiv Apoela u gostima pobedivši ih sa 0:3. Huntelar je postigao dva gola na tom meču i nastvio je da pruža odlične partije. Takođe, Huntelar je oborio neslavni rekord prošlo kolo, tako što je promašio četiri penala za redom.

  Šalke će na ovom meču biti solabljen za povređene igrače Nastasića i Uchide. Pod znakom pitanja je i povratnik u ekipu koji se oporavio od povrede Benedikt Hevedes.

PK Prognozira
 • Tradicija je svakako na strani Šalkea, što se može videti iz njihovih međusobnih susreta. 

  02.05.15 BUN Schalke VfB Stuttgart 3 : 2
  06.12.14 BUN VfB Stuttgart Schalke 0 : 4
  20.04.14 BUN VfB Stuttgart Schalke 3 : 1
  30.11.13 BUN Schalke VfB Stuttgart 3 : 0

  Naše mišljenje je da je Šalke na ovom meču mnogo bliži pobedi. Niko ne kaže da će ovo biti lagan meč, ali odlična kvota na goste je svakako vredna pokušaja.

  A što se tiče golova, ako je verovati statistici, na ovom meču bismo trebali da vidimo barem 3 gola.

[yop_poll id=”8″]

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *