PametnoKladjenje
Prognoze
Stoke City vs Leicester City

Najprijatnije iznenađenje Premijer lige na teškom gostovanju.

Očajan početak sezone za Stouk i sada su jedan od tri tima u Premijer Ligi koji i dalje traži pobedu. Stouk nije pobedio nijednu utakmicu od 6 koje su odigrali u svim takmičenjima. Nisu postigli gol na poslednje dve utakmice i da stvar bude još gora, njihova dva najbolja pojedinca Ibrahim Afelaj i Čarli Adam su suspendovani za ovu utakmicu. Rajan Šoukros je i dalje povređen, a povratak na teren posle povrede očekuju Glen Džonson i Džonatan Volters.

Što se Lestera tiče, kada su doveli Klaudija Ranijerija na mesto šefa stručnog štaba, svima je to delovalo kao potpuni promašaj. Međutim, italijanski strateg je uspeo da sklopi kockice i motiviše igrače Lestera da daju svoj maksimum u svakoj utakmici do sada. Lisice svakako imaju čemu da se nadaju, sakupili su 11 od 15 mogućih poena, nisu izgubili čak deset utakmica u nizu, a preokretom u prošloj utakmici su pokazali da imaju tim i srce. Nemaju problema sa povredama jer samo Metju Džejms ne može da igra ovu utakmicu. Videćemo da li će najbolje ocenjeni pojedinac u Premijer Ligi – Mahrez, biti i danas na visini zadatka.

Statistika ovde ne znači mnogo, Stouk nije izgubio poslednjih pet utakmica kod kuće od Lestera, a od tih 5, čak četiri su rešili u svoju korist. Stouk ipak nema toliko loš napad, kao ni Lester granitnu odbranu.

Mi mislimo da će ovde biti barem 3 gola, jer Stouk prosto mora da igra otvorenije i da ide na pobedu. Sigurno će uspeti da postignu jedan ili dva gola, a sigurni smo da će i Lester uspeti opet da zatrese mrežu rivala.

Kvota na 3+ je dosta dobra, čak 2.05, tako da je po nama ovo vrlo dobra prilika za zaradu.

Tag

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *