PametnoKladjenje
Prognoze
Stoke City vs Chelsea

Battle of Britannia.

Danas će sigurno sve oči biti u uprte u meč koji se igra na Britaniji. Naročito jer se igra u posebnom terminu od 18:30. Čelzi i Stouk su se sastali skoro u kupu kada ih je Stouk izbacio na penale.

Uprkos svemu, navijači su pružili veliku podršku Murinju i momcima da se izvuku iz svega ovog i javno saopštili Abramoviču da pruži Murinju još vremena da dovede tim u red. Murinjo je za ovaj meč suspendovan, tako da će meč gledati, kako je on rekao, iz nekog paba sa tabletom i telefonom u rukama. Takođe, izjavio je da je pripremio asistente i igrače na sve i da je sada sve do njih.

Sa druge strane, ako je neki tim pogodan da Čelzi popravi formu to je definitivno Stouk jer od poslednjih 8 susreta Čelzi je čak 7 rešio u svoju korist dok su jedan odigrali nerešeno. Praktično, na Britaniju stiže prava noćna mora za domaći tim i ako je neki meč prekretnica za Čelzi – ovo je taj. Sve je protiv njih, forma, mediji, Murinjo je suspendovan i ako žele da pokažu da su i dalje tim i da su jaki, jači od toga – sada je vreme.

Tokom nedelje imali su sreće i susret sa Dinamom rešili u svoju korist slobodnim udarcem u 83. minutu. Već par mečeva Vilian prosto vuče Čelzi, sam uspeva da koliko toliko spase utakmice i nije loše odigrati da će uspeti da zatrese mrežu i ovaj put, kvota je odlična.

Što se sastava tiče, Kamerun se vraća na spisak Stouka, dok povređeni ostaju Muniesa i Given, a Berdsli se vraća posle suspenzije.

Čelzi nema većih kadrovskih problema, Kurtoa je i dalje povređen, pored Falkaa, ali na to su već navikli. U tim se posle povrede vraća Ivanović, pa će biti vrlo zanimljivo videti njegov performans večeras.

Šta da kažemo, Čelzi ne blista, ali je Stouk još gori. Ne znamo šta bi trebalo da se desi da domaćin dobije ovaj meč, tako da sigurno verujemo u prognozu DNB (Draw No Bet, tj. povraćaj novca ukoliko se odigra nerešeno, a isplata ukoliko Čelzi dobije, kvota je oko 1,70) na Čelzi. Hrabriji mogu da probaju i sve ili ništa, tj. pobeda Čelzija koja takođe odlično plaća, oko 2.10.

Tag

Related Posts