Poštovani korisnici, želimo da se pohvalimo da su stigle pohvale o našem radu i sa drugih stranica. Jutros smo primetili da nas je jedna stranica pohvalila, ali ne bilo koja stranica, već stranica koja se bavi razotkrivanjem PREVARANATA na fejsbuku.

Dok smo malo istraživali po internetu, da li nam neko uzima podatke koje vam svakodnevno stavljamo, naleteli smo na post na stranici LinkoviProfilaPrevaranata koji nas je pohvalio za naš rad, što nas je prijatno iznenadilo. Na ovoj stranici smo naišli na dosta linkova koji su raskrinkani kao prevaranti, pa kad smo videli našu stranicu tamo, pvo smo se iznervirali, ali kad smo pročitali post, shvatili smo da su nas u stavri pohvalili 🙂

Prenosimo njihov post o nama u celosti:

Pozdrav ekipa!
Vracamo se posle praznika u otkrivanju prevaranata.
Sto se tice dojave vec smo pricali o tome. Dojave kvote 15, 30 itd. na facebooku ne postoje ali zato vam dajem jednu stranicu gde mozete pronaci dosta dobrih informacija dzabe koje vam mogu pomoci ako se sami kladiti,pravite tiketice i slicno.Ovakve informacije mnoge stranice prodaju u vip grupama kao sto su povrede u nekom timu,izostanci,statistika itd.. Takodje preko njihovog sajta mozete ostavljati svoje analize,razmenjivati misljenja sa drugim tipsterima itd. pa preporucujem da je zapratite!

–>> https://www.facebook.com/kladitesepametno/?fref=ts <<–
______________________________________________

#PREVARANTI
Prevare preko interneta tj. prodavanje laznih dojava postao je veoma unosan biznis i jedan prevarant ima po 20-30 laznih profila i svakako ako se bar jedna postena dusa upeca na glupu pricu i uzme 300 eura njemu je legla plata mesecna ako me razumete tako da budite oprezni!

Ispod svakog prevaranta imate objasnjenje kako je tekla prevara da slucajno “ne popusite” istu foru kod nekog prevaranta.

1. https://www.facebook.com/profile.php…
Pored odlicnog fotosopa,50 svojih profila koji sami sebe hvale a sve su lazni profili i kretenskih fotografija prevarant ima dobru pricu. Ako vam kaze da dojava kosta 500 eura a vi da mu posaljete deo od 200 eura pa ce oni vama kada prodje tiket slati dobitke itd.,to je cista glupost,razmislite malo pre nego sto nekome posaljete i euro.
Jos profila koji su prevaranti:
–>> https://www.facebook.com/klemensnedic77…
–>> https://www.facebook.com/profile.php…
–>> https://www.facebook.com/profile.php…
–>> https://www.facebook.com/anastasija.todovic.9…
–>> https://www.facebook.com/profile.php…

2.Evo jednog klinca koji izgleda jos ne zna bale da obrise ali da prodaje lazne dojave to zna. Sve su to kopilad!
https://www.facebook.com/dojavepostojetrebanacipravogsamo/

Evo slike konja,ova pitanja svakome mozete postaviti i niko na njih nece znati da odgovori. 😉 Naravno mali me blokirao ali nema veze!

3. Evo jedan pravi profil. Vise se prevaranti ne ustrucavaju da prave prevare i preko pravih profila.
https://www.facebook.com/milan.velickovic.7739…
Slike pokusaja prevare imate postavljene ispod.

“-Niko nemože da bude prevaren ako prethodno sam ne prevari sebe.”
Ugodno vece zeli vam LINK!