PametnoKladjenje
Prognoze
Specijalni Tip – Nemačka 2

Da li će Fortuna uspeti da ostvari svoj cilj na gostovanju Paderbornu?

Prošao je juče i specijalni tiket pobedom Vojvodine u Nišu od 3:0. Posle Specijalnog Tipa iz Grčke gde su kvota bile odlične, malo nam je falilo sreće u večernjem terminu gde smo neobavezno odigrali bolivijski dabl. Dvojka je prošla, Bolivar je lako rešio utakmicu u svoju korist, dok nam je na drugoj utakmici za 1&3+ falio jedan gol domaćina jer je Strongest koji je jedan od najefikasnijih timova odigrao vrlo iznenađujućih 1-1 protiv najlošijeg tima u ligi.

Vrlo bitne informacije stižu nam iz Bundeslige 2, gde večeras igraju Paderborn i Fortuna. Domaćin je u ogromnim problemima u svakom smislu i proslavljenom fudbaleru, a sada treneru Efenbergu uopšte neće biti lako.

Paderborn je u zoni ispadanja, a ono što tradicionalno krasi nemce – disciplina, je nestala. Tako je Štefan Efenberg odlučio da ne prođe kao Murinjo i dozvoli da igrači vode glavnu reč, pa je sam suspendovao trojicu svojih igrača. Suspendovani su Brückner (LB, 12/0), Lakic (ST, 6/0) and Saglik (ST, 16/2).

Da stvar bude još gora, prate ih i povrede, a večeras sigurno neće igrati: Lopez (CB, 1/0), Vucinovic (RM, 6/0) and Koc (Rm, 15/2).

Fortuna takođe ima malo kadrovskih problema, povređeni su Demirbay (CM, 12/4), Koch (CM, 18/0), Bolly (RM, 10/2).

Ako ste pomislili da bi sada možda 3+ bila dobra ideja, niste u pravu jer Paderbornu u stvari fali kompletan napad. Fortuna je odigrala 0-2 pet od devet utakmica, a danas im fali jedan bitan vezni igrač – Koch.

Naš savet je da ovde odigrate Azijski Hendikep +0,25 na Fortunu iz Dizeldorfa za 1,86. Biće ovo težak meč, sa malo golova, gde X odgovara manje više i jednima i drugima, a ujedno i meč koji ne ne verujemo da će Paderborn dobiti. AH+0,25 znači da gubite jedino u slučaju poraza Fortune, ukoliko Fortuna pobedi, računa vam se kvota 1,86, a ono što je najbitnije, ukoliko bude nerešeno, dobijate pola dobitka. Inače, kvota na čistu pobedu Fortune je oko 2,90, ali nećemo toliko rizikovati.

Tag

Related Posts