PametnoKladjenje
Prognoze
Specijalni Dabl

Ne propustite ovaj dabl za večeras.

Svi su se vratili sa odmora i ekipa je ponovo na okupu. Spremili smo jedan odličan dabl za večeras. U pitanju su naravno, dve utakmice:

Prva utakmica se odnosi na hokej u Finskoj, IFK Helsinki – Espoo. Espoo, tj. plavci su u ogromnim finansijskim problemima, napustili su ih svi igrači tako da sada igra podmladak i pozajmice. IFK je suveren u šampionatu i večeras bi kod kuće ovo morala da bude dečija igra za njih. Utakmica se igra u pola 6.

Igrači koji su ih napustili: Hirschovits, Korhonen, Talaja, Somervuori, Rantakari, Poukkula, Makkonen, Kaijomaa i Kähkönen.

Kvota na IFK je 1,35, a malo hrabriji mogu da probaju i neki hendikep.

Druga utakmica odnosi se na Francusku drugu ligu – Burg Peronas vs Valensijen. Valensijen dolazi u goste bez 9 igrača i to dva najbolja (ili u njihovom slučaju najmanje loša) napadača.

Burg bez : Goyon (ll/Od)

Valenciennes FC bez : Azbague (5/0 m), Butin (15/4 f, 2nd strelac), Ciss (8/0 d), Jost (0/0 g), Nguette (10/0 f), Ntim (6/0 d), Roudet (1/0m), Slidja (18/5 f, Najbolji strelac), Tameze (18/1 d)

Ovde pada kvota na keca, ali mi bismo odigrali DRAW NO bet na keca za 1,40.

Znači, dabl koji je po nama vrlo siguran i dobro plaća, IFK Helsinki pobeda domaćina @ 1,35 i Burg Peronas na pobedu domaćina uz DRAW NO BET olakšicu za 1,40. Ukupna kvota 1,90.

Tag

Related Posts