PametnoKladjenje
Premium info
SPEC INFO – Hrvatska v Crna Gora

SPEC INFO - Hrvatska v Crna gora

Danas smo dobili informaciju vezano za rukometnu utakmicu Hrvatska vs Crna Gora.

Crna Gora je sve svoje ambicije prebacila na kvalifikacije za OI u Danskoj. Na kvalifikacionom turniru za OI rivali Crne Gore biće Urugvaj (18. mart), Danska (19. mart) i Rumunija (20. mart).

Crna Gora će u dvomeču sa Hrvaticama uigravati ekipu i pripremati ih za OI kvalifikacioni turnir. Prvi meč sa Hvraticama igraju danas od 20:00h, dok je revanš meč u Baru već na programu za dva dana.

Pripreme Crne Gore za OI kvalifikacioni turnir znatno otežava činjenica, da je selektor Adžić na prvom treningu imao samo rukometašice Budućnosti kojima je priključeno nekoliko juniorki.

Izjava selektora Adžića pred ovaj meč:

Utakmice sa Hrvatskom biće nam priprema za ono što je u ovom trenutku važnije, plasman na OI. Nijesmo u mogućnosti da mečeve sa Hrvatskom pripremamo već se bavimo isključivo protivnicima na turniru. Vjerujem da ćemo se, kao i na osam prethodnih takmičenja, plasirati na EP. Nadam se da nam se neadekvatan tretman Hrvatske, koja protiv nas uvijek igra najbolje, neće odraziti na naš plasman na šampionat

Crna Gora će na megdan Hrvatskoj izaći sa samo dva zajednička treninga. 

Takođe Adžić je rekao i sledeće:

Probaćemo na tim utakmicama da uigramo ekipu, da je spremimo za Dansku i Rumuniju. Najvažnije je da djevojke dođu zdrave, da nemamo više iskakanja. Dovoljno je što je Marija Jovanović van kombinacija zbog povrede, pa i Ivana Božović koja je trebala da je zamjeni povrijedila je koljeno. Đurđina Malović je neoproravljena, dok Suzana Lazović još nije počela da trenira sa ekipom. Samo da dočekamo zdravi put za Dansku i onda je sve na nama

Veliki hendikep za Crnu Goru će svakako biti odsustvo najbolje igračice Marije Jovanović.

Reprezentativke Crne Gore će na ovom meču isprobavati nove akcije i neke nove opcije kako bi se što bolje pripremile za OI, pošto, kako i same kažu tu nema mesta za popravni.

Desni bek Katarina Bulatović je pred meč sa Hrvaticama izjavila sledeće:

Imamo teško putovanje za Split, ali vjerujem da će nam i mečevi dobro doći da se spremimo za ono što nam je najbitnije. Ne kažem da su utakmice sa Hrvatskom manje bitne, ali u tim mečevima možemo nešto da probamo i uigravamo se, dok u Danskoj nema više probanja. Moramo dati maksimum da izborimo plasman na OI

Ono što je sigurno je da rukometašice Crne Gore za ovaj meč neće moći da računaju na sledeće igračice:

I.Božović

Đ.Malović

Radmila Petrović je počela sa treninzima ali se očekuje da će se na teren vratiti 18. marta u punoj formi.

S.Lazović je imala operaciju i čeka se izveštaj lekara kad će moći ponovo da zaigra.

Anđele Bulatović se vraća u petak, dok se Bobana Klikovac i Jelena Despotović vraćaju danas.

Marije Jovanović koja je nosliac igre reprezentacije Crne Gore kako stoje stvari neće moći da igra ni na kvalifikacionom turniru za OI.


 

Kvota na Hrvatice, koje uvek daju svoj maksimum, protiv reprezentacije Crne Gore je zbog svega navedenog već dosta pala. Pobeda na Hrvatice je pala sa  2,75 na 2,15.

Za ovaj meč je najbolje odigrati na pobedu Hrvatica sa hendikepom od +1,5 koja plaća odličnih 1,85!

 

Tag

Related Posts