PametnoKladjenje
Prognoze
Španija vs Slovačka

PK misli da ukoliko Španija pobedi ovaj meč i izbije na prvo mesto, Slovačka će morati ozbiljno da se pripremi za duel sa Ukrajnom, što bi Špancima pružilo satisfakciju i osvetu za poraz u Žilini. Upravo zbog ove pometnje kod…

Španija vs Slovačka
 • Slovačka je iznenadjujuće na prvom mestu sa svih šest pobeda, naravno Španci im dišu za vratom sa tri boda zaostatka, naravno jedini meč koji su izgubili je bio od Slovačke.

  To su ujedno i jedini bodovi koje je Španija ispustila, ostale utakmice utakmice je pobeđivala u skladu sa svojim renomeom. Španija ima odličan napad i jako dobru odbranu, gol razlika je 15:3, ali takođe i Slovačka može da se pohvali sa svojom gol razlikom od 13:3.

  Mislimo da će Španci tražiti da se revanširaju Slovačkoj koja im je i nanela jedini poraz, i na taj način preuzeti prvu poziciju. Ukrajna vrši pritisak na drugu poziciju i zbog toga Španci moraju da se ozbiljno potrude na ovom meču. Španija ima kvalitet koji je potreban i ako ne igraju kao što su igrali kad su osvajali Svetsko prvenstvo 2008 i 2012 godine.

  Slovačku čeka verovatno i mnogo bitnija utakmica, koja može da im obezbedi direktan prolaz na Euro 2016, protiv Ukrajne samo tri dana kasnije. S obzirom da sledećeg meseca Španija i Ukrajna igraju međusobni susret, Slovačkoj je bitno da ne izgubi barem jednu od ova dva meč.

  Forma Španaca u dosadašnjim utakmicama:

  14.06.15 EUR Belarus Spain 0 : 1
  11.06.15 FRI Spain Costa Rica 2 : 1
  31.03.15 FRI Netherlands Spain 2 : 0
  27.03.15 EUR Spain Ukraine 1 : 0
  18.11.14 FRI Spain Germany 0 : 1

  Forma Slovačke u dosadašnjim utakmicama:

  14.06.15 EUR Slovakia FYR Macedonia 2 : 1
  31.03.15 FRI Slovakia Czech Republic 1 : 0
  27.03.15 EUR Slovakia Luxembourg 3 : 0
  18.11.14 FRI Slovakia Finland 2 : 1
  15.11.14 EUR FYR Macedonia Slovakia 0 : 2

  PK misli da ukoliko Španija pobedi ovaj meč i izbije na prvo mesto, Slovačka će morati ozbiljno da se pripremi za duel sa Ukrajnom, što bi Špancima pružilo satisfakciju i osvetu za poraz u Žilini. Upravo zbog ove pometnje kod Slovačke, Španija bi mogla da pobedi ovaj meč se nekoliko datih golova, kao i mogućnost da dođe sa hendikepom ili ne primljenom golom. 

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *