PametnoKladjenje
Prognoze
Southampton vs Leicester City

Golovi, golovi, golovi na Svetoj Meri!

Iako je morao da proda neke bitnije igrače, Ronald Kuman i dalje svoje pulene vodi hrabro kroz Premijer ligu jer Gracijano Pele, Mane, Vanjajama i Dule Tadić beleže odlične igre.

Danas dočekuju još prijatnije iznenađenje od samih sebe prošle godine – Lester Siti. Mahrez i Vardi su prosto rešetali protivnika za protivnikom ove sezone.

Sautempton je pobedio protiv Svonsija i Čelzija, a izgubio samo jednu u od šest utakmica u svim takmičenjima, i to od Mančester Junajteda.

Šta reći za Lester, malo su usporili tempo u poslednjih par kola, ali i dalje su peti na tabeli sa 15 bodova i mnogi fanovi već počinju da misle o Evropi sledeće godine. Lester je bio neporažen na 12 utakmica u svim takmičenjima pre nego što ih je Arsenal isprašio sa 5:2 u gostima, ali su uspeli da se vrate u život pobedom protiv Norviča pre internacionalne pauze.

Lester je mnogo bolji na gostovanjima nego kod kuće, mada je Sautempton od 6 utakmica kod kuće protiv Lestera dobio čak 5.

I Kuman i Ranijeri odlično vode svoje timove i ovo će sigurno biti jedna od interesantnijih utakmica za gledanje. Mnoge oči će biti uprte u Kumana jer ga svi vide kao sledećeg selektora nacionalne reprezentacije koja je doživela pravi debakl u kvalifikacijama za EURO 2016. Eto, nismo ni mi najgori.

Sautempton već dve sezone prosto “proizvodi” golove kod kuće, a Lester je takođe ekipa sa odličnim napadom i ranjivom odbranom.

Kvota na keca nije baš enormna, oko 1.80, ali to je i logično jer se pobeda domaćina svakako očekuje ovde. Mada, šta se ovde očekuje još više? Pa, sigurno golovi. Po nama, ovo je svakako jedna od utakmica za 3+ ili GG. Kombinacija 1&3+ za kvotu od 2.55 svakako deluje primamljivo i vrlo realno.

Tag

Related Posts