PametnoKladjenje
Analize
Slavlje u Plovdivu!

Lokomotiva danas ima prilično lagan posao, Černo More je sezonu završilo i dolazi praktično bez celog tima. Ova utakmica užasno znači Lokomotivi koja se i dalje bori za mesto u Evropi. U poslednjih mesec dana su u odličnoj formi, vezali…

Lokomotiva danas ima prilično lagan posao, Černo More je sezonu završilo i dolazi praktično bez celog tima. Ova utakmica užasno znači Lokomotivi koja se i dalje bori za mesto u Evropi. U poslednjih mesec dana su u odličnoj formi, vezali su 4 pobede i nema razloga da danas bude drugačije.

Lokomotiva danas nema bitnih izostanaka, fale im samo Paulo Sergio (10/1 m) i Nikolai Dimitrov (4/0 d), dok je Černo More bez:

  • Todor Palankov (26/0 m), Mihail Venkov (33/0 d)(obojica suspendovani)
  • Georgi Kitanov (33/0 Prvi golman), Bekir Rasim (9/0 m)(pozvani u reprezentaciju),
  • Simeon Raykov (25/4 f), Pedro Eugénio (17/1 f)(obojica napustili klub),
  • Stefan Stanchev (13/0 d), Valentin Yoskov (5/0 f), Borislav Stoychev (8/0 d) (povređeni)

Realno je da u ovoj utakmici treba odigrati hendikep na Lokomotivu koji odlično plaća. Ko ne želi da odigra hendikep ili prelaz, može da odigra dabl:

Lokomotiva Plovdiv – Černo More 1 @ 1,45

Stromsgodset – Valerenga 1 @ 1,60

I u drugoj utakmici situacija je vrlo slična, kao u prvoj. Stroms je u dosta boljoj poziciji, bori se za Evropu, dok je Valerenga desetkovana.

Stromsgodset je danas bez: Kim André Madsen (4/0 d), Martin Rønning (6/1 m), Mounir Hamoud (7/0 d), Thomas Sørum (1/0 f), dok je Valerenga bez:

  • Kjetil Wæhler (10/0 d), Ghayas Zahid (10/1 m) – Suspendovani
  • Christian Grindheim (11/0 m), Enar Jääger (11/1 d), Daniel Fredheim Holm (10/1 m), Mohammed Abdellaoue (2/0 f), Marcus Sandberg (0/0 g), Jesper Arvidsson (6/0 d) – Povređeni

Kvota za dabl bi bila oko 2,30.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *