PametnoKladjenje
Prognoze
Skenderbeu vs Besiktas

Mi verujemo da ovde neće biti mnogo golova, 0-2 sa kvotom oko 2, kao i možda jurenje nekog iznenađenja na ovom meču sa 1x i kvotom od 2,9.

Skenderbeu
 • Albanski nacionalni tim je pokazao da je ozbiljno napredovao, a kako stoje stvari izgleda da i klubovi Albanske prve lige ništa manje ne zaostaju sa poboljšanjima. 

  Skenderbeu je bio na domak lige šampiona ali je na samom kraju meča primi gol od Dinama, i na taj način je poslat u grupnu fazu takmičenja Lige Evrope. Time je postao i prvi Albanski klub koji je uspeo da se plasira na neko klupsko Evropsko takmičenje.

  Odlične partije kod kuće Skenderbeu daju za pravo da u svaki meč kao domaćini čekaju sa optimizmom, ne bitno da li se radi o ligaškoj utakmici ili o utakmicama u Evropi. Skenderbeu nije poražen na sedam utakmica kod kuće u Evropskim takmičenjima, polsednji meč su izgubili upravo od Dinama u nadoknadi vremena.

  Od tog poraza Skenderbeu je veza 4 pobede za redom, a kod kuće igraju fenomenalno, s obzirom da su izgubili samo od Dinama na poslednjih 28 mečeva u svim takmičenjima.

Besiktas
 • Bešiktaš svakako igra u mnogo jačoj ligi nego što je Albanska liga. Svakako Bešiktaš ima ambicije ove godine da napandne mesto koje mu grantuje kvalifikacije za Ligu Šampiona. Ali i prošle godine je pokazao da ga zanima Liga Evrope i verujemo da im je cilj da prodju grupu.

  Bešiktaš je prošle sezone ušao među 16 najboljih i to mu je bio limit. Ali su na tom putu pobedili i Liverpul u gostima, a Arsenal ih je izbacio na putu ka Ligi Šampiona. Bešiktaš je poražen na poslednja dva gostovanja u Ligi Evrope, ali su svakako igrali sa boljim ekipama od  Skenderbeu.

  Bešiktaš je otvorio novu sezonu sa 3 pobede i jednim porazom. Takođe su pobedili na 4 od 6 poslednjih gostovanja u svim takmičenjima, ali je pre toga izgubio na 5 od 6 mečeva u gostima.

 

PK Prognozira
 • Mislimo da će ova utakmica biti teža za Bešiktaš nego što to prognoziraju kladionice sa svojom malom kvotom na ovom meču. 

  Ova je možda i utakmica za izbegavanje! Najverovatnije će Bešiktaš i ići na pobedu, ali da li će do toga doći, veliko je pitanje. Po kvalitetu su dosta bolja ekipa od Skenderbeu, ali Skenderbeu je izuzetno nezgodan domaćin. A još ako se uzme i da Bešiktaš nije ništa posebno na gostovanjima, Skenderbeu u tome može da traži svoju šansu.

  Mi verujemo da ovde neće biti mnogo golova, 0-2 sa kvotom oko 2, kao i možda jurenje nekog iznenađenja na ovom meču sa 1x i kvotom od 2,9. 

  Svakako ovu utakmicu uzmite sa velikom rezervom!

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *