PametnoKladjenje
Analize
Široki danas u napadu

Danas malteška Birkirkara dočekuje Široki Brijeg u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Bosanska liga nije jaka, ali je sigurno jača od malteške. Na primer, tim sa Malte je u ovom prelaznom roku dva najveća pojačanja doveo iz naše druge lige, tj.…

Danas malteška Birkirkara dočekuje Široki Brijeg u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Bosanska liga nije jaka, ali je sigurno jača od malteške. Na primer, tim sa Malte je u ovom prelaznom roku dva najveća pojačanja doveo iz naše druge lige, tj. iz Inđije. Srđan Dimitrov i Predrag Jović pojačali su Birkirkaru ali ne deluje da će ta pojačanja biti dovoljna.

Široki je u prošloj utakmici igrao prilično nonšalantno, pa su propustili 6-7 odličnih prilika za gol. Ali, bili su i neznatno oslabljeni, njihovo najbolje krilo, Baraban, je morao da igra u sredini zbog povrede Plazonjića. Za ovu utakmicu vraća se Plazonjić od prvog minuta, Baraban se seli na svoju prirodnu poziciju – desno krilo, a kapiten Vagner Lugo će predvoditi napad. Jedan od njihovih najvećih talenata, mladi Menalo (i najskuplji igrač), verovatno će igrati.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *