Sigurice i sigurni tipovi

Sigurice – tipovi

Sigurice i sigurni tipovi, jedna od omiljenih igara kako igrača tako i kladionica. Pogledajte šta se stvarno krije iza te reči!

Dosta igrača igra utakmice koje će “sigurno” da prođu, tzv igra sigurice! A da li je i u praksi tako, hmmm. Nije retka pojava da utakmice sa izuzetnom malom kvotom gde igraju izraziti favoriti protiv jako loših ekipa se ne završe pobedom domaćina.

Evo jedan primer koji smo našli da je kladioničar stavio 500 funti na sigurice i zamislite, niti jedna utakmica nije prošla.

Kako nas kladionice varaju na siguricama?

Koliko ste samo puta u listi videli utakmicu u kojoj igraju favorit protiv tzv “luzera” sa nekom nerealnom kvotom, tipa 1,65 umesto očekivanih 1,3, verovatno mnogo puta. A koliko puta je takva utakmica prošla? Pa barem pola takvih utakmica se završi nerešeno ili pobedom ekipe od koje se to nije ni u snu očekivalo.

Pogledajte još kako vas kladionice varaju na blokiranim utakmicama.

Nije tajna, da kladionice finansiraju neke klubove, što se može videti i po sponzorstvima određenih klubova. Tako da kladionica ima ozbiljan uticaj na ishod meča. Ukoliko vidite neku utakmicu gde je kvota mnogo veće nego što ste očekivali i taman kad pomislite da su u pitanju sigurice, pomislite na sledeće.

A kako vas mogu prevariti preko nameštenih utakmica proverite ovde.

Ako kladionica da npr 1 do 2 miliona ekipi da taj meč igra nerešeno ili izgubi, klub će zaraditi svotu novaca koju im je dala kladionica plus od prodaje karata, a sa druge strane visokom kvotom će “navući” mnogo igrača da baš taj meč odigra i na taj način će em vratiti uložene pare i još zaraditi.

Tako da, pre nego što odigrate utakmicu koje vam deluju kao “SIGURICE”, dobro razmislite zašto je neka kvota veća nego što ste očekivali.

Ovde možete pogledati i kako kladionice formiraju kvote, kao i gde su najbolje kvote i kako se računaju.

BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

 

By | 2017-08-16T12:16:36+00:00 September 16th, 2015|Blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment