PametnoKladjenje
Prognoze
Scotland vs Poland

Škoti moraju na sve ili ništa.

Kao što smo već rekli, skoro svi znaju da je Škotska propustila priliku da se kvalifikuje onog trenutka kada je sudija odsvirao kraj njihove utakmice protiv Gruzije. Međutim, i dalje postoji tračak nade za Škote. Oni matematički mogu da budu treći najbolje plasirani tim, ali će za to morati da se namuče. Nije nedostižno, Irska igra sa dva najbolja tima u grupi, sa Nemcima i Poljacima, tako da Škoti imaju čemu da se nadaju. Ali, oni moraju večeras ovde da pobede.

To uopšte neće biti lako, Poljaci su odlična ekipa izgubili su samo jednu od poslednjih 12 utakmica i to od Nemačke.

Škoti su, istina, kod kuće dobili 5 od poslednjih 7 utakmica, a izgubili samo od Engleske i Nemačke.

Oči igrača obe ekipe će svakako biti uprte i u Dablin, jer im mnogo toga zavisi od rezultata Irske i Nemačke. Ukoliko Nemci povedu tamo, a verovatno hoće, Škoti će morati da igraju na sve ili ništa kako utakmica bude odmicala.

Krajnji ishod u smislu pobednika je ovde vrlo neizvestan, ali nas je privukla astronomska kvota na 3+, koja je negde čak i 2.40. Obzirom na to da je prvi meč završen 2:2, a da X Škotima ne znači  baš ništa i da će u jednom trenutku morati da se otvori utakmica, verujemo da je ovo odličan izbor za ovu kvotu.

Dakle, ne preterivati, ove reprezentativne utakmice znaju dobro da iznevere jer se igrači nekada i ne poznaju ili su neuigrani. Naš savet je da svakako probate sa 3+ ovde, bez prevelikog rizika.

 

Tag

Related Posts